Κέρκυρα: 18χρονη Βρετανίδα που κατήγγειλε τον βιασμό της κατηγορείται για… υποκλοπή!

Must Read

Έναν συνομήλικο συμπατριώτη της κατήγγειλε για βιασμό μια 18χρονη τουρίστρια από τη Βρετανία, υποστηρίζοντας ότι την κακοποίησε σεξουαλικά μέσα στο δωμάτιό της, σε ξενοδοχείο στον Κάβο της Κέρκυρας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του kerkyrasimera.gr, η νεαρή τουρίστρια είπε στους αστυνομικούς ότι το περιστατικό συνέβη λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 16.10 κι ενώ η ίδια κοιμόταν. Περιγράφοντας τι της συνέβη, η κοπέλα ισχυρίστηκε ότι μέσα στον ύπνο της κατάλαβε τι συμβαίνει και όταν άνοιξε τα μάτια της είδε από πάνω της τον 18χρονο.

Αμέσως τον ρώτησε τι συμβαίνει, με τον φερόμενο δράστη να της απαντά πως ούτε αυτός κατάλαβε, επειδή κοιμόταν και απλώς της ζήτησε συγγνώμη. Πέρα από την καταγγελία της, η νεαρή Βρετανίδα φέρεται να προσκόμισε στην Αστυνομία και μία ηχογραφημένη συνομιλία, στην οποία ακούγεται ο 18χρονος να απολογείται.

Ως αποτέλεσμα, σε βάρος του κατηγορούμενου σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό, ωστόσο αντιμέτωπη με τον νόμο είναι και το φερόμενο θύμα, καθώς η 18χρονη κατηγορείται για… υποκλοπή. Συγκεκριμένα σε βάρος της καταγγέλλουσας σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση των διατάξεων του άρθρου 370α 2 Π.Κ. περί παραβίασης του απορρήτου τηλεφωνικής επικοινωνίας και προφορικής συνομιλίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This