Δημήτρης Λάλος: Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά

Must Read

Στην πρωινή εκπομπή του ALPHA βρέθηκε καλεσμένος ο ηθοποιός Δημήτρης Λάλος, μίλησε για τον καινούργιο ρόλο του στον «Τιμωρό».

«Δεν έχω ζήσει να βρεθώ σε φυλακές στο Μαρόκο, φαντάζομαι ότι θα είναι πολύ σκληρό. Ήταν μια απαιτητική πρόκληση για μένα να υποδυθώ έναν άνθρωπο που έχει περάσει όλα αυτά στη ζωή του. Δεν ξέρουν ποιος είμαι, βρίσκομαι στη φυλακή χωρίς ταυτότητα. Καίγεται το πρόσωπό μου, με σώζουν οι άνθρωποι αυτού που με υποστήριξε, βρίσκομαι στη Σικελία, αλλάζω το πρόσωπό μου και επιστρέφω για εκδίκηση.

Η ιστορία είναι βασισμένη σε έναν κεντρικό χαρακτήρα και τι περνάει αυτός. Είναι μια ιστορία εκδίκησης στην πραγματικότητα. Είναι απαιτητικά τα γυρίσματα, είμαστε συνηθισμένοι, η ομάδα είναι πολύ δυνατή, οι συνάδελφοί μου τι να πω, είμαι πολύ χαρούμενος!»

Στη συνέχεια μίλησε για τον μεγάλο του έρωτα «Η υποκριτική ήταν πετριά. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Είδα μια παράσταση όταν ήμουν πιτσιρικάς και λέω: αυτό θέλω να κάνω. Μέχρι τότε ψαχνόμουν, ήμουν 18 χρονών, δεν ήξερα τι θα κάνω».

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This