Κλ. Μαρουσάκης: «Παραμένει ο αντικυκλώνας εμποδιστής στη χώρα» – Τι είπε για τον καιρό την 28η Οκτωβρίου

«Η ηλιοφάνεια κυριαρχεί και σήμερα στα περισσότερα γεωγραφικά διαμερίσματα, με αραιές συννεφιές»

Must Read

Την εκτίμηση πως ο αντικυκλώνας εμποδιστής θα κρατήσει για μερικές ημέρες ακόμη στη χώρα, εξέφρασε ο μετεωρολόγος του ΟΡΕΝ, Κλέαρχος Μαρουσάκης. Όπως εξήγησε το φαινόμενο που έχει σχηματιστεί στη χώρα και παρεμποδίσει τις κακοκαιρίες από την Ευρώπη να φτάσουν εδώ, παραμένει σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου, το κύριο χαρακτηριστικό τις επόμενες ημέρες αλλά και την 28η Οκτωβρίου είναι οι βοριάδες στο Αιγαίο, λίγες βροχές, κρύο τη νύχτα και νωρίς το πρωί ενώ ο υδράργυρος θα ανεβαίνει το μεσημέρι.

«Η ηλιοφάνεια κυριαρχεί και σήμερα, Δευτέρα, στα περισσότερα γεωγραφικά διαμερίσματα, με αραιές συννεφιές. Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 6 και τοπικά 7 μποφόρ στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία ξεκινά με πολύ χαμηλούς βαθμούς και αργά το μεσημέρι θα φτάσει τους 20-24 βαθμούς», ανέφερε και συνέχισε: «Στην Αττική θα κυριαρχήσει η ηλιοφάνεια, οι βοριάδες επιμένουν ενώ ο υδράργυρος θα φτάσει τους 23 βαθμούς. Αντίστοιχο είναι το σκηνικό και στη Θεσσαλονίκη και ο υδράργυρος που ξεκινά με μονοψήφιες τιμές θα φτάσει έως τους 19 βαθμούς».

Σε ό,τι αφορά στις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν την 28η Οκτωβρίου, ο έμπειρος μετεωρολόγος επεσήμανε πως δεν αναμένεται κάτι αξιόλογο, αφού θα είναι ήπιες, χωρίς βροχές. «Νωρίς το πρωί και το βράδυ θα έχει ψύχρα», κατέληξε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This