UEFA: Τα έσοδα των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη: Τι έχουν εξασφαλίσει Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός

Αναλυτικά

Must Read

Μέσα από ένα δημοσίευμα του «Football Meets Data» παρουσιάστηκαν αναλυτικά όλα τα έσοδα που έχουν εξασφαλίσει μέχρι τώρα οι ομάδες που συμμετέχουν στις τρεις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της UEFA, δηλαδή Champions, Europa και Conference League.

ΟΟλυμπιακός είναι η πρώτη ελληνική ομάδα στην κατάταξη, συγκεκριμένα στην 50η θέση, με 12.594.000 ευρώ, ενώ ακολουθεί οΠΑΟΚ στην 59η θέση με 10.526.000 ευρώ. Τρίτος, στην 89η θέση, είναι οΠαναθηναϊκός με έσοδα 5.565.000 ευρώ. Στα χρήματα δεν υπολογίζονται αυτά από το market pool, ενώ ασφαλώς τα ποσά μπορούν να αυξηθούν εντυπωσιακά, ανάλογα με τα αποτελέσματα και τις πορείες των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη. Να σημειωθεί πως οι πρώτες 36 ομάδες της κατάταξης είναι αυτές του Champions League, τα έσοδα στο οποίο παραμένουν σε άλλο επίπεδο σε σχέση με τις άλλες δύο διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This