Τραμπ: «Ο Θεός έβαλε το χέρι του για να σώσει την ζωή μου – Η Χάρις θα είναι καταστροφική για τον Χριστιανισμό»

«Είναι πολύ καταστροφική για τη θρησκεία. Είναι πολύ καταστροφική για τον χριστιανισμό»

Must Read

Λίγες εβδομάδες πριν από τις αμερικανικές εκλογές του 2024, ο Ντόναλντ Τραμπ επικαλείται την θεία πρόνοια ως τον λόγο που είναι ακόμη ζωντανός.

Τη Δευτέρα, ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών Τραμπ έκανε τρεις στάσεις στη Βόρεια Καρολίνα, συμπεριλαμβανομένης μιας επίσκεψης για να δει τις ζημιές από την καταιγίδα στο Άσβιλ. Η Χάρις επεδίωκε να κερδίσει τους ψηφοφόρους των προαστίων σε βασικές πολιτείες της μεσοδυτικής μάχης και να συνεργαστεί με τη Ρεπουμπλικανή Λιζ Τσέινι. Στην εκδήλωση των θρησκευτικών ηγετών στο Κόνκορντ της Βόρειας Καρολίνας, ο Τραμπ έθεσε την πνευματικότητα στο προσκήνιο, σύμφωνα με δημοσίευμα του αμερικανικού πρακτορείου ειδήσεων AP. Οι υποστηρικτές του φώναζαν το όνομα του Ιησού Χριστού καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, ανέφερε το δημοσίευμα.

Ο Τραμπ πέρασε αρκετό χρόνο αναλογιζόμενος την απόπειρα δολοφονίας στο Μπάτλερ της Πενσυλβάνια στις 13 Ιουλίου, όπου μια σφαίρα του έπληξε το αυτί. Μίλησε επίσης για το πώς οι γονείς του τον πήγαιναν στην εκκλησία στο Κουίνς και το Μανχάταν. «Καθώς κοιτάζω πίσω στο ταξίδι και τα γεγονότα της ζωής μου, αναγνωρίζω πλέον ότι ήταν το χέρι του Θεού που με οδήγησε εκεί που βρίσκομαι σήμερα», δήλωσε ο Τραμπ. «Θα ήθελα να πιστεύω ότι ο Θεός με έσωσε για έναν σκοπό. Και αυτός είναι να κάνω τη χώρα μας μεγαλύτερη από ποτέ», είπε.

Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος μετέτρεψε γρήγορα τη συζήτηση για την πίστη του σε επίθεση κατά της Δημοκρατικής αντιπάλου του Χάρις, ξεχωρίζοντας τον πρόσφατο διαπληκτισμό της με χριστιανούς υποστηρικτές του Τραμπ στην Πενσυλβάνια. «Είναι πολύ καταστροφική για τη θρησκεία. Είναι πολύ καταστροφική για τον χριστιανισμό», είπε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ στο πλήθος. «Είναι ο χειρότερος εφιάλτης σας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This