Στο εδώλιο αύριο ο 55χρονος πατροκτόνος της Κρήτης – Αναβιώνει η υπόθεση που συγκλόνισε το νησί

Ο 55χρονος είχε σφάξει τον πατέρα του με μαχαίρι

Must Read

Αναβιώνει αύριο, Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, η υπόθεση δολοφονίας ενός 80χρονου, στα Καμίνια, Ηρακλείου. Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ανατολικής Κρήτης αναμένεται να καθίσει ο 55χρονος γιος του, ξυπνώντας «μαύρες» μνήμες από την πατροκτονία, που είχε «παγώσει» το πανελλήνιο, τον Αύγουστο του 2018.

Ο άνδρας, που εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης, είχε σφάξει κυριολεκτικά τον πατέρα του, με ένα μαχαίρι. Πρωτόδικα, το 2019, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου είχε κρίνει ένοχο τον 55χρονο για ανθρωποκτονία από πρόθεση και του επέβαλε ισόβια κάθειρξη, χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό. Ο ίδιος είχε αναφέρει τότε στην απολογία του ότι νωρίτερα είχε καταναλώσει πολύ μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών χαπιών. «Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω πίσω τον χρόνο», είχε τονίσει, συμπληρώνοντας:

«Κατέστρεψα τη ζωή μου και τη ζωή των παιδιών μου. Δεν ήμουν καλά, δεν αντιλήφθηκα καν τι έγινε».

Το χρονικό της φρίκης

Το ανατριχιαστικό έγκλημα εκτυλίχθηκε στην περιοχή των Καμινίων στις 23 Αυγούστου του 2018. Θύτης και θύμα, που διέμεναν στην ίδια πολυκατοικία, αλλά σε διαφορετικά διαμερίσματα, είχαν λογομαχήσει λίγο πριν από το μοιραίο.

«Θολωμένος» από οργή, ο 55χρονος άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα του σπιτιού του και τραυμάτισε θανάσιμα τον 80χρονο πατέρα του. Στο σημείο επικράτησε αλαλούμ και γείτονες που βγήκαν στον δρόμο, είδαν τον ηλικιωμένο αιμόφυρτο, σε πολύ κακή κατάσταση. Τελικά, λίγο αργότερα υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του, ενώ ο γιος του, που είχε πάει στην πλατεία της Αγίας Βαρβάρας, εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This