«Ντου» στη σύζυγό του για την playlist του καφενείου

Must Read

Ούτε στα 20 μέτρα μπορεί να πλησιάζει τη σύζυγό του ένας νταής στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος επιτέθηκε στην άτυχη γυναίκα επειδή δεν έβαλε τα τραγούδια που ήθελε εκείνος στο καφενείο της!

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης έκρινε τον θερμόαιμο άνδρα ένοχο για ενδοοικογενειακή βία και τον καταδίκασε σε φυλάκιση έξι μηνών με τριετή αναστολή, υπό την προϋπόθεση ότι θα αποχωρήσει από την οικογενειακή εστία και δεν θα ξαναπλησιάσει το θύμα σε απόσταση μικρότερη των 20 μέτρων. Επιπλέον, αποφασίστηκε η επικοινωνία του ζευγαριού για τα ανήλικα παιδιά που έχει αποκτήσει να γίνεται μόνο μέσω γραπτών μηνυμάτων, ώστε να υπάρχουν αποδείξεις ότι η γυναίκα συναινεί να τα βλέπει ο σύζυγός της σε προκαθορισμένο χρόνο και τόπο.

 

«Ζήτησε να βάλω τη μουσική που ήθελε να ακούσει και μου είπε να μην παίζω λαϊκά τραγούδια στο καφενείο. Απάντησα ότι δεν γίνεται να βάλω τη μουσική που ήθελε να ακούσει εκείνος. Τότε μου είπε “είμαι πελάτης και πληρώνω, εδώ μέσα θα βάζεις ό,τι θέλω εγώ”. Αρνήθηκα, λέγοντάς του ότι αυτό δεν γίνεται» κατέθεσε η γυναίκα, προσθέτοντας ότι γλίτωσε τον ξυλοδαρμό χάρη στην παρέμβαση του γιου της, που απομάκρυνε τον νταή. Τόνισε, ωστόσο, ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο ζηλιάρης σύζυγός της γινόταν βίαιος, καθώς τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος της είναι συχνά.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This