Έγκλημα στα Καμένα Βούρλα: Τα στοιχεία που οδήγησαν τις Αρχές στην οικιακή βοηθό

Τα ρούχα που της...έκλεψαν και το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας

Must Read

Μία «ανάσα» από την εξιχνίαση της δολοφονίας της 84χρονης γυναίκας, από τα Καμένα Βούρλα, φαίνεται πως βρίσκεται η Αστυνομία, που τις τελευταίες ώρες ανακρίνει την βασική ύποπτη.

Οι έμπειροι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση, αξιολόγησαν πολύ προσεκτικά το υλικό που είχαν στην διάθεσή τους, προκειμένου να φτάσουν στην άκρη του νήματος και κατέληξαν στο συμπέρασμα πως η οικιακή βοηθός, που συχνά βοηθούσε την ηλικιωμένη με την καθαριότητα, είχε πάει αρκετές φορές στο σπίτι της, την μοιραία εκείνη ημέρα. Η ίδια, μαζί με τον σύζυγο και το παιδί τους, μένει στο ισόγειο της πολυκατοικίας, όπου παραθέριζε η αδικοχαμένη γυναίκα.

Η γυναίκα με καταγωγή από την Αλβανία προσήχθη στην Ασφάλεια, νωρίτερα σήμερα το πρωί, ενώ λίγο αργότερα ακολούθησε και ο σύζυγός της, ο οποίος προς το παρόν δεν φαίνεται να έχει κάποια εμπλοκή στην υπόθεση.

Τα στοιχεία που οδήγησαν τις Αρχές στα ίχνη της

Η ίδια είχε μπει στο μικροσκόπιο των αστυνομικών αρχών εδώ και αρκετές ημέρες, αφού ήταν από τα τελευταία πρόσωπα που μπήκε στο σπίτι της 84χρονης πριν εντοπιστεί νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της. Μάλιστα, φαίνεται να υπάρχει βίντεο από κάμερα ασφαλείας που δείχνει την οικιακή βοηθό να μπαίνει στο σπίτι την ημέρα της δολοφονίας.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε σχετικά, φέρεται να παραδέχθηκε ότι επισκέφθηκε το σπίτι δίνοντας όμως διαφορετικές ώρες από αυτές που αποτυπώνονται στο υλικό, ενώ έπεσε σε αρκετές ακόμη αντιφάσεις.

Οι Αρχές εκτιμούν πως η γυναίκα, ηλικίας περίπου 60 ετών, προχώρησε στην φρικιαστική αυτή πράξη, με σκοπό να πάρει τα χρήματα που έκρυβε η ηλικιωμένη στο σπίτι της. Η οικιακή βοηθός γνώριζε το σημείο στο οποίο τα είχε βάλει το θύμα και δεν αποκλείεται να τα αφαίρεσε είτε δια της βίας την ημέρα της δολοφονίας είτε σε προγενέστερο χρόνο και να έγινε τελικά αντιληπτή.

Μέχρι στιγμής, κρατάει το στόμα της ερμητικά κλειστό και δεν απαντά στις κατηγορίες που της προσάπτουν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. Υποστήριξε δε, πως την έκλεψαν τα ρούχα και τα παπούτσια που φορούσε την ημέρα που δολοφονήθηκε η γυναίκα! Πρόκειται για ένα στοιχείο, ιδιαίτερα κομβικό για τις Αρχές, αφού ο δολοφόνος της άτυχης ηλικιωμένης έχει αφήσει αποτύπωμα μέσα στο διαμέρισμα της φρίκης.

 

Την ίδια ώρα, ο ξάδελφος της 84χρονης διαψεύδει πως η προσαχθείσα ήταν οικιακή βοηθός της ηλικιωμένης, υποστηρίζοντας πως πρόκειται απλά μία γειτόνισσα, η οποία μάλιστα την ημέρα που η ηλικιωμένη εντοπίστηκε νεκρή, βρισκόταν έξω από το σπίτι και τον ρωτούσε τι είχε συμβεί.

«Την ημέρα της δολοφονίας ήταν εκεί η Αλβανίδα μαζί με το γιο της και με ρωτούσε τι έχει γίνει. Μου είπε κιόλας ότι μένει σε ένα άλλο σπίτι τώρα γιατί φροντίζει μια γιαγιά. Εγώ κατάλαβα ότι ήταν στα Καμένα Βούρλα. Τώρα έμαθα ότι την βρήκαν στην Εύβοια», ανέφερε ο ξάδελφος της 84χρονης και συνέχισε:

«Η ξαδέλφη μου έμενε μόνη της, αυτή είχε σπίτι εκεί, από κάτω, στο ισόγειο. Ούτε θελήματα της έκανε, ούτε τη φρόντιζε. Όταν ήμουν εγώ εκεί ο, τι ήθελε από εμένα το ζητούσε. Τα ψώνια τα έκανε μόνη της και είχαν κάποιες σχέσεις σαν γείτονες. Δεν μπορώ να ξέρω αν εκεί που τα έλεγαν της είχε πει η ξαδέλφη μου τίποτα για τα χρήματα. Εμένα μου είχε πει ότι είχε μερικά χρήματα στο σπίτι για μια ώρα ανάγκης, για να μην τρέχει στις τράπεζες».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Το είχα πει από τις 14/10, ότι ο δράστης θα είναι σίγουρα κάποιο μουνόπανο από την γ@μένη την Αλβανία. Τελικά είχα δίκιο. Οι Αλβανοί είναι άνθρωποι φτιαγμένοι από τα σκατά.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This