Ο ΑΝΤ1 προσπαθεί να πείσει τη Μενεγάκη να επιστρέψει εκεί όπου «γεννήθηκε» τηλεοπτικά

Εκεί όπου... μπουσούλησε

Must Read

Κίνηση ματ πάει να κάνει ο ΑΝΤ1 με την ωραία Ελένη. Θέμα συζήτησης έχει γίνει στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια και μάλιστα σχεδόν σε όλες τις κοσμικές εκδηλώσεις το έντονο φλερτ της Ελένης Μενεγάκη με τον ΑΝΤ1, το κανάλι του Αμαρουσίου και του Θοδωρή Κυριακού.




 

Η μιντιακή αγορά λέει ότι αρχικά υπάρχει θετική διάθεση για μια νέα συνεργασία αυτή τη στιγμή με τον ΑΝΤ1 και την Ελένη.

Το κανάλι θα ήθελε να την εντάξει ξανά στο δυναμικό του, γιατί μια τηλεοπτική μετοχή σαν αυτή της Ελένης Μεναγάκη, όπως και να το κάνουμε, είναι θέμα πρεστίζ. Συν τοις άλλοις, η Ελένη έχει τον μαγικό τρόπο να γεμίζει την μπάνκα των καναλιών μόνο και μόνο από τα εμπορικά έσοδα και τα διαφημιστικά πακέτα, αφού έχει πιστό γυναικείο τηλεοπτικό κοινό που την ακολουθεί χρόνια.

Η Ελένη Μενεγάκη, από την άλλη μεριά, είναι γέννημα θρέμμα και ουσιαστικά τηλεοπτικό παιδί του ΑΝΤ1. Εκεί ξεκίνησε επίσημα τη μεγάλη της καριέρα, στο «Πρωινό», κι εκεί έγινε η μεγάλη σταρ και μούσα του καναλιού, μέχρι να την κλέψει ο Alpha με μια μετεγγραφή που κόστισε 1.000.000 ευρώ.

Η Ελένη Μενεγάκη θα ήθελε και αυτή να ξαναβρεθεί στο κανάλι το οποίο την ανέδειξε. Μόνο που αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές η Ελένη, όπως τονίζει το στενό της περιβάλλον, δεν έχει καμία διάθεση να κάνει ξανά κάτι σε καθημερινή βάση, πρωινό ή μεσημεριανό.

Άρα, αν ο ΑΝΤ1 δώσει τα χέρια με τη Μενεγάκη, θα είναι για κάτι που η Ελένη θα κάνει για πρώτη φορά, όπως το να δοκιμαστεί στη βραδινή ζώνη. Το θέμα είναι αν θα μπορεί ο ΑΝΤ1 να καλύψει στη νέα τηλεοπτική εποχή τις οικονομικές απαιτήσεις που έχει η Ελένη, αλλά κάτι μας λέει ότι θα τα βρουν στα εμπορικά πακέτα, γιατί εκεί η Ελένη κάνει θραύση.




 

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This