Αλεξάνδρα «Μονρόε» – Ακάθεκτη Παναγιώταρου στην πίστα, παρά τις επικρίσεις που έχει δεχτεί

«Τα αρνητικά σχόλια είναι στο πρόγραμμα, δεν μπορώ να σου πω ότι τα φοβάμαι»

Must Read

Ακάθεκτη η Αλεξάνδρα… Μονρόε, παρά όσα άκουσε μετά τις πρώτες της εμφανίσεις ως τραγουδίστρια σε νυχτερινό κέντρο μαζί με τις Νίνα Λοτσάρη και Σάγια! Η Παναγιώταρου -περί αυτής ο λόγος- εμφανίστηκε στη σκηνή με λευκά εσώρουχα και ζαρτιέρες, ψηλοτάκουνα και κατακόκκινο κραγιόν, θυμίζοντας σε αρκετούς τη Μέριλιν Μονρόε, τραγουδώντας μέσα σε ένα μεγάλο ποτήρι με νερό!




 

Και μπορεί αρκετοί να σχολίασαν αρνητικά την εμφάνισή της, όμως σε συνέντευξή της στο «Happy Day» δήλωσε ότι είναι προετοιμασμένη για τις αρνητικές αντιδράσεις, επιλέγοντας να εστιάζει στα θετικά. Ανέφερε δε ότι είχε προτάσεις για τραγούδι και στο παρελθόν, ιδιαίτερα μετά το «J2US», αλλά το νέο αυτό μουσικοθεατρικό εγχείρημα της ταιριάζει, καθώς το βλέπει ως ρόλο. «Τα αρνητικά σχόλια είναι στο πρόγραμμα, δεν μπορώ να σου πω ότι τα φοβάμαι. Είμαι προετοιμασμένη για κάτι τέτοιο. Σίγουρα θα υπάρχουν και αρνητικά και θετικά. Κρατάμε τα θετικά! Είναι μουσικοθεατρικό το συγκεκριμένο σόου και μου ταίριαξε. Είναι σαν ένας ρόλος, έτσι το έχω στο μυαλό μου» τόνισε η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks», που το έριξε και αυτή στο τραγούδι! Η πρώτη είναι, θα μας πείτε, ή η τελευταία;

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This