Τάσεις αυτοκτονίας είχε ο μαθητής που σκοτώθηκε πέφτοντας στο κενό από τις κερκίδες γηπέδου στο Ναύπλιο

Οι γονείς του είχαν ενημερωθεί από το σχολείο ότι το παιδί τους αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα

Must Read

Αρχίζει να ξεκαθαρίζει η υπόθεση με τον μαθητή Γ’ γυμνασίου στο Ναύπλιο με καταγωγή από την Αλβανία, ο οποίος σήμερα το μεσημέρι έπεσε στο κενό από μεγάλο ύψος και σκοτώθηκε ακαριαία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Live News», το σχολείο είχε ενημερώσει τους γονείς του 14χρονου ότι είχε τάσεις αυτοκτονίας. Ειδικότερα, ο αδικοχαμένος μαθητής φαίνεται πως αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, κάτι για το οποίο είχε ενημερωθεί εγγράφως η οικογένειά του, με τους σχολικούς συμβούλους να τούς προειδοποιούν πως το παιδί τους χρειάζεται βοήθεια από ειδικό και ψυχολογική στήριξη. Οι γονείς είχαν υπογράψει ότι ενημερώθηκαν. Ωστόσο, όταν μερικές μέρες αργότερα από το σχολείο ρώτησαν τους γονείς αν επισκέφθηκαν με το παιδί τους ψυχολόγο, εκείνοι δεν απάντησαν.




«Μόνος του έπεσε δεν τον έσπρωξε κανείς. Πήρε αποβολή από το σχολείο τον έβαλα και εγώ τιμωρία, τον μάλωσα και του είπα “σπίτι θα κάτσεις, δεν θα πας πουθενά” και αυτός διάλεξε να πάει να πηδήξει από εκεί. Ήμουν στα Τρίκαλα και τώρα γυρίζω. Με πήρε τηλέφωνο η γυναίκα μου και μου είπε ότι έπεσε το παιδί από ύψος», είχε δηλώσει νωρίτερα στην εκπομπή ο πατέρας του παιδιού, γνωστός εργολάβος της περιοχής.




Στο γήπεδο του Ναυπλίου έσπευσε το ΕΚΑΒ Αργολίδας που παρέλαβε τη σορό του παιδιού, καθώς και αστυνομικοί για να ερευνήσουν το περιστατικό. «Ακούσαμε ένα “μπαμ” και τρέξαμε. Το παιδί είχε πέσει από μεγάλο ύψος, προφανώς από την κερκίδα. Είχε χάσει τις αισθήσεις του. Εγώ δεν ήξερα ότι είναι νεκρό. Κάλεσα κατευθείαν το ΕΚΑΒ, γιατί υπέθεσα ότι χρειάζεται άμεσα βοήθεια», δήλωσε κάτοικος της περιοχής που βρήκε το παιδί πεσμένο στο έδαφος στο πίσω μέρος των κερκίδων.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This