Αιχμές από Πικέ στην Σακίρα για τον χωρισμό τους

Τι δήλωσε ο παλαίμαχος άσος

Must Read

Ο Ζεράρ Πικέ και η Σακίρα έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους εδώ και δύο χρόνια. Ωστόσο, ο χωρισμός τους έρχεται συνεχώς στο προσκήνιο, κυρίως μέσω των τραγουδιών που κυκλοφορεί έκτοτε η Κολομβιανή ποπ σταρ.

Ο παλαίμαχος άσος της Μπαρτσελόνα, που είναι σε σχέση με την Κλάρα Τσία, μίλησε σε μία σπάνια συνέντευξη στο CNN, μέσω της AS. Ο πρώην ποδοσφαιριστής είπε ότι η μητέρα των δύο παιδιών του δεν υπήρξε απόλυτα ειλικρινής μαζί του στα όσα θέματα, αφορούσαν τον χωρισμό τους.

«Στο τέλος, η αλήθεια ή ό,τι συμβαίνει ή συνέβη δεν λέγεται με τον τρόπο που λέγεται. Δεν μπορώ να το ελέγξω αυτό. Το καλύτερο είναι ότι στο τέλος περιβάλλομαι από τους αγαπημένους μου, την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τους ανθρώπους που πραγματικά σε ξέρουν. Ξέρουν πώς είσαι και τι κάνεις και αυτό μου δίνει μεγάλη ηρεμία. Είμαι πολύ ευτυχισμένος, περνάω υπέροχα και αισθάνομαι προνομιούχος.

Η ζωή που έχω ζήσει, το να μπορώ να παίζω για τον σύλλογο της ζωής μου για περισσότερα από είκοσι χρόνια, (να έχω) υπέροχα παιδιά, μια απίστευτη οικογένεια, φίλους ζωής, αυτούς από το σχολείο που τους έχω ακόμα», εξήγησε ο βετεράνος άσος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This