Τσάμπιονς Λιγκ: Επική ανατροπή από τη Ρεάλ Μαδρίτης με Βινίσιους. από το 0-2 στο 5-2 στο ντέρμπι με την Ντόρτμουντ

Εκπλήξεις από Αϊντχόφεν και Στουτγάρδη - Μόνη πρώτη με 3 στα 3 η Άστον Βίλα - Φάσεις και γκολ από όλα τα ματς!

Must Read

Νύχτα ανατροπών και εκπλήξεων στην 3η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ρεάλ Μαδρίτης όχι μόνο έκανε επική ανατροπή, αλλά και έφθασε σε επιβλητική νίκη επί της Ντόρτμουντ. Έχανε στο ημίχρονο (0-2), νίκησε στο τέλος με 5-2.

Η Αϊντχόφεν με το 1-1 στο Παρίσι κόντρα στην Παρί και η Στουτγάρδη με τη νίκη επί της Γιουβέντους (1-0) στο Τορίνο δημιούργησαν νέα δεδομένα στη διοργάνωση.

Για τους… βιαστικούς όλα τα γκολ της βραδιάς




Μετά απ΄όλα αυτά δεν είναι τυχαίο που η Άστον Βίλα είναι η μόνη ομάδα που έχει τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες και φιγουράρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας!

Άρσεναλ – Σαχτάρ 1-0
Ήταν καλύτερη η Άρσεναλ, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει νίκη με σκορ στην έδρα της. Όχι μόνο έμεινε στο 1-0, αλλά και προσέθεσε τραυματισμούς…
Σκόρερ: 29′ (αυτογκόλ) Ρίζνικ
Χαμένο πέναλτι: 77′ Τροσάρ έδιωξε ο Ρίζνικ
Άρσεναλ (Αρτέτα): Ράγια, Γουάιτ, (46′ Μερίνο) Σαλιμπά, Γκάμπριελ, Καλαφιόρι (70′ Λούις – Σκέλι), Ράις, Πάρτνεϊ, Μαρτινέλι, Ζεσούς (68′ Στέρλινγκ), Τροσάρ(88′ Ζορζίνιο), Χάβερτς
Σαχτάρ (Πούσιτς): Ριζνίκ, Κονόπλια, Μποντάρ, Ματβιγιένκο, Ενρίκε, Κρισκίφ, Ζουμπκόφ (63′ Πεντρίνιο), Μπονταρένκο (87′ Κλαουντίνιο), Σουντάκοφ, Εγκινάλντο (84′ Τραορέ), Σικάν (63′ Κέβιν).




Άστον Βίλα – Μπολόνια 2-0
Νίκη – υποχρέωση για τον Άστον Βίλα που φιγουράρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες και μόνη πρώτη στο… μισό της 3ης αγωνιστικής.
Σκόρερς: 55′ ΜακΓκίν, 63′ Ντουράν.




Γιουβέντους – Στουτγάρδη 0-1
Η μια από τις δύο μεγάλες εκπλήξεις της βραδιάς. Οι Γερμανοί έχασαν πέναλτι στο 86′, ήταν καλύτεροι, αλλά δεν μπορούσαν να νικήσουν τον πορτιέρε της Γιούβε Περίν, απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα στο 88′ (αποβολή Ντανίλο με δύο κίτρινες), αλλά βρήακν το γκολ στις καθυστερήσεις.
Σκόρερ: 90+2′ Τουρέ
Χαμένο πέναλτι: 86′ Μιγιό έδιωξε ο Περίν
Γιουβέντους (Τιάγο Μότα): Πέριν, Σαβόνα (55′ Καμπιάζο), Καλούλου, Ντανίλο, Καμπάλ, Φατζιόλι, ΜακΚένι (55′ Λοκατέλι), Τουράμ (90′ Ρουί), Κονσεϊσάο (55′ Γουεά), Γιλντίζ, Βλάχοβιτς (68′ Άντζιτς).
Στουτγάρδη (Σεμπάστιαν Χένες): Νίμπελ, Μίτελσταντ (90’+7′ Τσάσε), Τσάμποτ, Ρουό, Βάγκνομαν, Στίλερ, Καραζόρ, Ουντάβ (74′ Ρίντερ), Λιούελινγκ, Μιλότ, Ντεμίροβιτς (62′ Τουρέ).




Παρί Σεν Ζερμέν – Αϊντχόφεν 1-1
Η άλλη μεγάλη έκπληξη της βραδιάς. Οι Ολλανδοί στο 34′ προηγήθηκαν, έβαλαν δύσκολα στη γηπεδούχο Παρί που ισοφάρισε με τον καλύτερο παίκτη της στο 54′ (Χακίμι), αλλά δεν μπόρεσε να φθάσει στη νίκη.
Σκόρερς: 55′ Χακίμι – 34′ Λανγκ
Παρί Σεν Ζερμέν (Λουίς Ενρίκε): Ντοναρούμα, Χακίμι, Μαρκίνιος, Πάτσο, Μέντες, Νέβες, Ζαϊρ-Εμερί (82′ Μαϊουλού), Ρουίθ (59′ Βιτίνια), Ντεμπελέ (81′ Ντουέ), Λι (68′ Μάρκο Ασένσιο), Μπαρκολά (81′ Κόλο Μουανί).
Αϊντχόφεν (Πέτερ Μπος): Μπενίτες, Νταμς, Μποσκάλι, Φλαμίνγκο, Μάουρο, Τίλμαν, Σαϊμπαρί (84′ Λεντέσμα), Τιλ, Λανγκ (65′ Ντρίουεχ) , Ντε Γιονγκ, Μπακαγιόκο (84′ Μπαμπαντί).




Ρεάλ – Ντόρτμουντ 5-2
Η Ρεάλ τα χρειάστηκε μέσα στο… σπίτι της. Στο ημίχρονο βρισκόταν πίσω στο σκορ με 2-0, αλλά στο 83′ έκανε το 3-2 και στο 88′ το 4-2 αποδεικνύοντας ότι της αρκεί και ένα ημίχρονο για να λυγίσει οποιαδήποτε ομάδα. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Βινίσιους με τρία γκολ.
Σκόρερς: 60′ Ρούντιγκερ, 62′, 86′, 90+3′ Βινίσιους, 83′ Βάσκες – 30′ Μάλεν, 34′ Γκίτενς.
Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Ανσελότι): Κουρτουά, Βάθκεθ, Μιλιτάο, Ρίντιγκερ, Μεντί, Βαλβέρδε, Μόντριτς (71′ Καμαβινγκά), Μπέλινγκχαμ (90′ Γκιουλέρ), Ροντρίγκο (85′ Τσουαμενί), Βινίσιους, Εμπαπέ (90′ Σεμπάλος).
Ντόρτμουντ (Νούρι Σαχίν): Κόμπελ, Μπενσεμπάινι, Σλότερμπεκ, Ζίλε, Ριέρσον (76′ Καν), Σάμπιτζερ, Ενμέτσα (76′ Μπέιερ), Μπραντ, Γκίτενς (55′ Άντον), Μάλεν (64΄Γκρομπ), Γκιρασί.




Στουρμ Γκρατς – Σπόρτινγκ Λισ. 0-2
Στο Κλάκενφουρτ η Στουρμ, Γκρατς υπέκυψε φυσιολογικά στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας
Σκόρερς: 23′ Νούνο Σάντος, 53′ Γκέγκερες.




Τζιρόνα – Σλόβαν Μπρατισλάβας 2-0
Πρώτη νίκη στη διοργάνωση για την Τζιρόνα που πανηγυρίστηκε δεόντως από τους οπαδούς της.
Σκόρερς: 42′ Γκουτιέρεθ, 72′ Χουάνπε
Χαμένο πέναλτι: 87′ Σουάνι, έδιωξε ο Τάκατς




Δείτε τι έγινε στους αγώνες Μίλαν – Κλαμπ Μπριζ 3-1 και Μονακό Ερ. Αστέρας 5-1

Η Βαθμολογία

Οι αγώνες της Τετάρτης
19:45 Αταλάντα – Σέλτικ
19:45 Μπρεστ – Μπάγερ Λεβερκούζεν
22:00 Ατλέτικο Μαδρίτης – Λιλ
22:00 Γιουνγκ Μπόις – Ίντερ
22:00 Λειψία – Λίβερπουλ
22:00 Μάν. Σίτι – Σπάρτα Πράγας
22:00 Μπαρτσελόνα – Μπάγερν Μονάχου
22:00 Μπενφίκα – Φέγενορντ
22:00 Σάλτσμπουργκ – Ντ. Ζάγκρεμπ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This