Μανώλης Παπακαλιάτης: Νέο χειρουργείο για τον πατέρα του σεναριογράφου μετά το σοβαρό τροχαίο

«Επικοινωνεί, αλλά έχει πολλά χτυπήματα», δήλωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για την κατάσταση της υγείας του πατέρα του

Must Read

Σε νέα χειρουργική επέμβαση πρόκειται να υποβληθεί μέσα τις επόμενες μέρες ο πατέρας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Μανώλης, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου, μετά την παράσυρσή του από μηχανάκι, το βράδυ της Δευτέρας.

Όπως έγινε γνωστό, ο 76χρονος επιχειρηματίας έχει επικοινωνία με το περιβάλλον, όμως φέρει σοβαρά τραύματα στην κνήμη και στη γνάθο, που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής, αλλά και ελαφρύτερα τραύματα σε σπονδυλική στήλη, μέση, λεκάνη και μηρό. Μετά το πολύωρο χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη αμέσως μετά την διακομιδή του στο νοσοκομείο, πηγές αναφέρουν πως αναμένεται να ακολουθήσει ακόμη μία επέμβαση.

Στο πλευρό του βρίσκονται από την πρώτη στιγμή η οικογένειά του, με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να αποκαλύπτει πως ενημερώθηκε για το ατύχημα από αυτόπτες μάρτυρες. «Είναι σταθερά αλλά κρίσιμη η κατάσταση από ότι μας λένε οι γιατροί. Έχει περάσει τον πρώτο μεγάλο κίνδυνο. Επικοινωνεί. Έχει πολλά χτυπήματα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο σεναριογράφος και πρωταγωνιστής.

Υπενθυμίζεται, πως το σοβαρό τροχαίο εκτυλίχθηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας στην περιοχή του Άη Γιάννη, στην Κνωσό. Ο 76χρονος επιχειρηματίας κινείτο πεζός στην οδό Κρασαδάκη, όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, παρασύρθηκε από μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν ένας 50χρονος κι ο 17χρονος γιος του.

 

Δείτε επίσης: Δύσκολες ώρες για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη – Στην ΜΕΘ μετά από τροχαίο ο πατέρας του, Μανώλης

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This