Δολοφονία στα Καμένα Βούρλα: «Αφήστε με, έχω πάθει εγκεφαλικό» επαναλαμβάνει συνεχώς η οικιακή βοηθός

«Δεν έχω καμία σχέση, δεν είμαι καλά, αφήστε με»

Must Read

Την κατάσταση της υγείας της επικαλείται συνεχώς η γυναίκα που έχει συλληφθεί για την άγρια δολοφονία στα Καμένα Βούρλα, με θύμα την 84χρονη γυναίκα, που εντοπίστηκε σε «λίμνη» αίματος, με μαχαιριά στην πλάτη.

Η 50χρονη οικιακή βοηθός επαναλάμβανε συνεχώς πως έχει μεγάλο πρόβλημα. «Έχω πάθει εγκεφαλικό, αφήστε με», έλεγε στους άνδρες της ΕΛΑΣ, ενώ στις πιεστικές ερωτήσεις τους σχετικά με το τι συνέβη την ημέρα του εγκλήματος, επέμεινε να απαντά ότι δεν γνωρίζει το παραμικρό.

«Μπήκα εκείνη την ημέρα στο σπίτι της αλλά δεν έκανα τίποτα. Έκατσα λίγο εκεί και έφυγα. Δεν έχω καμία σχέση. Έχω προβλήματα υγείας αφήστε με» υποστήριξε, ενώ στην ερώτηση των αστυνομικών πού βρίσκονται τα ρούχα και τα παπούτσια που φορούσε εκείνη την ημέρα η γυναίκα φέρεται να απάντησε ότι «κάπου εδώ είναι. Δεν τα βρίσκω τώρα, ίσως μου τα έκλεψαν. Δεν είμαι καλά, αφήστε με. Δική σας δουλειά είναι να τα βρείτε».

Τα «στοιχεία» που την «καίνε»

Σε κάθε περίπτωση, οι έμπειροι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση δείχνουν σίγουροι για τον άνθρωπο που τραυμάτισε θανάσιμα την άτυχη ηλικιωμένη, μέσα στο σπίτι της.

Ειδικότερα, φαίνεται πως έχουν εξασφαλίσει οπτικό υλικό στο οποίο αποτυπώνεται η 50χρονη να μπαίνει στο σπίτι της 84χρονης την ημέρα της δολοφονίας και να εξέρχεται από αυτό περίπου δύο ώρες αργότερα. Η ίδια, όταν ρωτήθηκε σχετικά, παραδέχθηκε ότι επισκέφθηκε το σπίτι δίνοντας όμως διαφορετικές ώρες από αυτές που αποτυπώνονται στο υλικό.

Ακόμη ένα στοιχείο που προβληματίζει είναι ότι ο σύζυγος της οικιακής βοηθού που εξετάζεται, φέρεται να ισχυρίστηκε ενώπιον των αστυνομικών ότι μία ημέρα μετά τη δολοφονία η γυναίκα του έπαθε εγκεφαλικό. Το γεγονός αυτό κάνει τους αστυνομικούς να σκέφτονται ότι ίσως δεν μπόρεσε να αντέξει την πίεση από το έγκλημα.

Τέλος, ακόμη ένα στοιχείο που πρόκειται να ρίξει φως στην ταυτότητα του δράστη είναι τα παπούτσια που φορούσε εκείνη την ημέρα καθώς οι αστυνομικοί εντόπισαν στον χώρο ίχνη από πατημασιές με αίματα.

«Φύλαγε τις μεγαλύτερες ηλικίες»

Από την στιγμή που έγινε γνωστή η σύλληψη της γυναίκας, οι γείτονες βρίσκονται σε σοκ, αφού πρόκειται για ένα άτομο, που μπαινόβγαινε στα σπίτια ηλικιωμένων, για να τους βοηθάει με τις δουλειές.

«Δεν πίστευα ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο η οικιακή βοηθός. Αυτή φύλαγε τις μεγαλύτερες ηλικίες, ο σύζυγός της ήταν επαγγελματίας στην περιοχή», ανέφερε σε τηλεοπτική εκπομπή ο Δημήτρης Λιακόπουλος, πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καμένων Βούρλων.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Και εγκεφαλικό και καρκίνο να πάθεις και να λιώσεις πουτ@να, γ@μώ την Αλβανία σου. Γ@μώ τον Αλβανικό αετό σας.

  2. Που να ψοφήσεις πουτ@να Αλβανίδα. Γαμώ την Αλβανία και τον πούστη, τον Έντι Ράμα. Κλέφτες και φονιάδες. Αυτοί είναι οι Αλβανοί.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This