Ισραήλ: O Άντονι Μπλίνκεν οδηγήθηκε σε θωρακισμένο δωμάτιο του αεροδρομίου μετά από μπαράζ ρουκετών της Χεζμπολάχ

Must Read

Λίγο μετά τη 13.00 το μεσημέρι, η Χεζμπολάχ εκτόξευσε δεκάδες ρουκέτες με στόχο το διεθνές αεροδρόμιο του Τελ- Αβίβ «Μπεν Γκουριόν».

Λόγω των ρουκετών της Χεζμπολάχ διακόπηκαν για λόγους ασφαλείας όλες οι αναχωρήσεις από το αεροδρόμιο μεταξύ αυτών και του Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, ο οποίος έχοντας ολοκληρώσει ακόμη ένα κύκλο επαφών προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή» τομή για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα, ετοιμαζόταν να αναχωρήσει με προορισμό τη Σαουδική Αραβία.

Ο Άντονι Μπλίνκεν τη στιγμή που ήχησαν οι σειρήνες του συναγερμού οδηγήθηκε σε ειδικό θωρακισμένο κτίριο στο αεροδρόμιο και μαζί με την ομάδα του περίμεναν την λήξη του μπαράζ και των αναχαιτίσεων προκειμένου να επιβιβαστούν στο κρατικό αεροσκάφος των ΗΠΑ και να αναχωρήσουν.

Να σημειωθεί πως η αποστολή με τον Αμερικανό υπουργό εξωτερικών έχει αναχωρήσει για τον επόμενο προορισμό του, τη Σαουδική Αραβία.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This