Αμετανόητοι οι «Droulias Brothers» για την αισχρή μαντινάδα στον Κασιδιάρη – Τι απαντάει ο Παπαδάκης

Must Read

Σάλο προκάλεσε η αισχρή μαντινάδα των «Droulias Brothers» την οποία αφιέρωσαν στον καταδικασμένο Ηλία Κασιδιάρη, όταν εκείνος εμφανίστηκε στο κέντρο που τραγουδάνε κατά τη διάρκεια της άδειας που έλαβε από τις φυλακές.

Αναφερόμενος στην αδιανόητη επίθεση του Κασιδιάρη πριν από μερικά χρόνια σε βάρος της Λιάνας Κανέλλη, στον αέρα της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα», ο Κωνσταντίνος Δρούλιας, τραγούδησε: «Ηλία αδερφέ μου, λάθος κεφάλι χτύπησες. Ηλία αδελφέ μου, έπρεπε να τις έριχνες στον γερο-Παπαδάκη».

@trendsgreek #kasidiaris #droulias #papadakis #fy #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος – Trends_Greek🔥

Το βίντεο έκανε τον γύρο του διαδικτύου και προκάλεσε οργή.




Σε απάντησή του ο παρουσιαστής Γιώργος Παπαδάκης ανέφερε: «Είναι μία ενέργεια που δεν θέλω να τη χαρακτηρίσω, είναι και ποινικά κολάσιμη. Προτρέπει σε βία. Στον φασισμό δεν απαντάω. Είναι τέχνη ο φασισμός αδέρφια Δρούλια; Εγώ άλλα πράγματα ξέρω για την ελευθερία στην τέχνη και διαφορετικά εισπράττω τα μηνύματα. Εσείς φαίνεται στον αδερφό σας, γιατί έτσι τον χαρακτηρίσατε, που έχει καταδικαστεί για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, τι να πω, αν έχετε αδελφική σχέση, να τη χαίρεστε. Στον φασισμό δεν απαντάω», είπε και πρόσθεσε:  «Αυτό το βίντεο, κυκλοφόρησε και υπάρχουν σχόλια “καλά τα είπες αδερφέ και καλά να του κάνουν” κλπ κλπ. Αν ένας παλαβός, βλέποντάς το, πει ότι αν τον δω στον δρόμο θα τον κοπανήσω στο κεφάλι…», πρόσθεσε ο παρουσιαστής.

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε, ο Κωνσταντίνος Δρούλιας προσπάθησε να εξηγήσει ότι η μαντινάδα ειπώθηκε στο πλαίσιο της σάτιρας. «Του αφιερώσαμε μια μαντινάδα στο πλαίσιο του χιούμορ, που μας διακατέχει στο μαγαζί. Εμένα δεν μου αρέσει η λογοκρισία στο τραγούδι. Είμαστε σε ελεύθερη χώρα και μπορούμε να τραγουδήσουμε ό,τι θέλουμε. Ηταν μια πράξη που έγινε πριν από 11 χρόνια, κατακριτέα, εμείς πάνω στο κομμάτι της διασκέδασης το είπαμε, οι μαντινάδες βγαίνουν αυθόρμητα. Ισως να μη χρειαζόταν να το πούμε αυτό» σχολίασε ο τραγουδιστής. «Ηταν στο κομμάτι της πλάκας, δεν είναι ένα τραγούδι που παροτρύνει τη βία. Θεώρησα ότι είναι στο πλαίσιο του χιούμορ» συνέχισε ο ίδιος και, παρόλο που η Κατερίνα Καινούργιου τον παρότρυνε να ζητήσει συγγνώμη, εκείνος σχολίασε: «Δεν αλλάζουν της μοίρας τα γραμμένα. Τώρα έγινε. Η συγγνώμη δεν θα αλλάξει το περιστατικό».




Σήμερα πάντως ο Ηλίας Δρούλιας εμφανίστηκε αμετανόητος και υποστήριξε ότι δεν έκανε κάτι κακό για να πρέπει να απολογηθεί. Μάλιστα, τα έμπλεξε λέγοντας ότι ίσως και να ζητήσει συγγνώμη όταν… ζητήσουν συγγνώμη οι τράπερ που έχουν βασίσει τη δισκογραφία τους σε στίχους υπέρ της βίας. 




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. . . αρσενικά. θηλυκά και ουδέτερα, τα πήρε ο πόνος και έσπευσαν τσιτωμένα να υπερασπιστούν τον πόρδο-Παπαδάκη.
    Θα πρέπει κάποιος να τους πει ότι η Κανέλη ήταν εκείνη που είχε επιτεθεί στον Κασιδιάρη χαστουκίζοντάς τον πρώτη και όχι αντιθέτως όπως μεταδίδουν. Αυτός άλλωστε ήταν και ο μόνος λόγος που δεν μπόρεσε η κουμμούνα να τον φάει ζωντανό τρεχοντάς τον στα δικαστήρια.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This