NBA: Έγραψαν ιστορία ο Λεμπρόν Τζέιμς με τον γιο του! Έπαιξαν μαζί σε ματς των Λέικερς

Δείτε στιγμιότυπα

Must Read

Νέο ρεκόρ… Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και ο Μπρόνι Τζέιμς έγιναν ο πρώτος πατέρας και γιος, που παίζουν στο NBA, στο εναρκτήριο παιχνίδι των Λέικερς με τους Τίμπεργουλβς, σε μίαα ιστορική βραδιά!

Μετά το τέλος του ματς με τους «λύκους» και τη νίκη της ομάδας τους με 110-103 μίλησαν γι’ αυτή την στιγμή, με τον «Βασιλιά», να δηλώνει: «Είναι η οικογένεια. Πάντα η οικογένεια είναι πάνω απ’ όλα. Έχασα πολύ χρόνο από τα παιδιά εξαιτίας του NBA. Aφοσιώνομαι στη λίγκα, κάνουμε πολλά ταξίδια και μερικές φορές μου λείπουν αυτά που κάνει. Οπότε το να μπορώ αυτήν τη στιγμή να εργάζομαι μαζί με τον γιο μου, είναι ένα από τα μεγαλύτερα δώρα, που έχω πάρει ποτέ από τον Θεό. Και θα το εκμεταλλευτώ πλήρως».

Από την πλευρά του ο Μπρόνι Τζέιμς, είπε: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη στιγμή, που μπήκα για πρώτη φορά στο παρκέ για να παίξω. Ήταν κάτι το τρελό. Μου δόθηκε η ευκαιρία να βρεθώ σε αυτό το πρωτάθλημα και κάθε μέρα θα μαθαίνω και θα δουλεύω ώστε να γίνομαι καλύτερος. Είμαι ευγνώμων». Τότε ο Λεμπρόν τού χτύπησε πατρικά την πλάτη και του είπε: «Είμαι πολύ περήφανος για εκείνον. Είναι η γραμμή της ζωής μου».







Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This