Φρίκη στον Τύρναβο: 11 σκυλιά κατασπάραξαν 70χρονη στην αυλή του σπιτιού της – Συνελήφθη ο γιος της!

Κανείς δεν μπορούσε να την βοηθήσει, ούτε η αστυνομία - Ο γιος δίνει την δική του εκδοχή για όσα έγιναν

Must Read

«Παγωμένο» είναι το χωριό Πλατανούλια στον Τύρναβο από το συγκλονιστικό περιστατικό που συνέβη χθες το απόγευμα όταν περίπου δέκα βελγικοί ποιμενικοί επιτέθηκαν σε 70χρονη μέσα στην αυλή του σπιτιού της και την διαμέλισαν με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου στις 6 χθες το απόγευμα η γυναίκα είχε βγει στην αυλή για να ταΐσει τα τετράποδα τα οποία εκτρέφει ο 46χρονος γιος της. Πηγές αναφέρουν πως η 70χρονη χτύπησε ένα από τα σκυλιά με αποτέλεσμα να εξαγριωθεί και να της επιτεθεί και στη συνέχεια να έρθουν πάνω της και τα υπόλοιπα!

Η γυναίκα άρχισε να φωνάζει και έξω από την πόρτα της αυλής μαζεύτηκε αρκετός κόσμος. Ωστόσο κανείς δεν κατάφερε να μπει μέσα και να βοηθήσει την άτυχη 70χρονη καθώς η αγριότητα και η βιαιότητα των σκυλιών ήταν πολύ μεγάλη.

Μάλιστα, οι μαρτυρίες είναι πραγματικά σοκαριστικές για τα όσα είδαν. Χαρακτηριστικά ανέφεραν πως το σώμα της γυναίκας έμοιαζε με σακί έτσι που το τραβούσαν τα σκυλιά!




Η γυναίκα πάλευε με τα σκυλιά για αρκετή ώρα και περίπου 45 λεπτά μετά άφησε την τελευταία της πνοή. Στο σημείο έφτασε και αστυνομική δύναμη από το τμήμα Τυρνάβου ωστόσο ούτε και αυτοί μπορούσαν να μπουν στην αυλή λόγω των εξαγριωμένων τετράποδων. Μετά από αρκετή ώρα ήρθε ο γιος της γυναίκας και ο σύζυγός της και κατάφεραν να μπουν στην αυλή. Μόνο τότε η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου δεν μπορούσε να συμβεί τίποτα.




Ο 46χρονος γιος συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Τα σκυλιά ήταν ελεύθερα στην αυλή την ώρα της επίθεσης ενώ υπήρχαν στον χώρο ειδικά κλουβιά. Σύμφωνα με τον δήμαρχο Τυρνάβου Στέλιο Τσικριτσή, συνεργείο θα προχωρήσει στην απομάκρυνση των ζώων από το σπίτι. Πληροφορίες λένε ότι στο παρελθόν είχαν επιτεθεί και σε άλλη γυναίκα.

Ο 46χρονος γιος είναι συντετριμμένος από τον χαμό της μητέρας του και έδωσε την δική του εκδοχή σχετικά με τα όσα συνέβησαν.

«Περνούσαν κάτι πιτσιρίκια και πετούσαν πέτρες στα σκυλιά και αυτά νευριαζαν, γάβγιζαν και εκείνη την ώρα πήγε η μάνα μου και δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε. Δεν πείραζαν αυτά τα σκυλιά κανέναν  δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε», ανέφερε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This