Τους έβγαλε όλους τρελούς ο Άδωνις για το ξεκατίνιασμα Μητσοτάκη-Σαμαρά!

Ανοιχτός ο πόλεμος Μητσοτάκη-Σαμαρά αλλά ο Άδωνις λέει ότι είναι η ιδέα μας...

Must Read

Τι κι αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης έσταξε δηλητήριο χθες από το βήμα της Βουλής για τον Αντώνη Σαμαρά, με τον δεύτερο να του απαντάει σε πιο σκληρό ύφος μέσω συνεργατών το, για τον Άδωνι Γεωργιάδη.… δεν υπήρξε καμία ένταση.

Ο υπουργός βγήκε το πρωί στον ΣΚΑΙ για να μας ενημερώσει ότι δεν «δεν έχει εσωκομματικό ζήτημα».

«Ο κόσμος το’ χει τούμπανο και αυτός κρυφό καμάρι», λέει η λαϊκή ρύση, ωστόσο ο κ. Γεωργιάδης έχει ταλέντο στο να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα, οπότε σε κανέναν δεν έκανε εντύπωση ο ισχυρισμός του ότι η αναφορά του Μητσοτάκη για τους χαριεντισμούς… δεν είχε στόχο τον Αντώνη Σαμαρά.

«Δεν έκανε αναφορά στον Αντώνη Σαμαρά ο Μητσοτάκης» είπε γελώντας και πρόσθεσε: «Αυτές είναι δικές σας ερμηνείες».

Ο ίδιος δεν βλέπει κανένα πρόβλημα στη ΝΔ όπως είπε, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει ότι «χθες ο Μητσοτάκης στη Βουλή ήταν από τις καλύτερές του εμφανίσεις ever»….




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Βρε ψεύτη Σπύρο που είπες ότι αυξήσεις τις τιμές των φαρμάκων διότι ήταν απαραίτητο ώστε να μην υπάρχει έλλειψη φαρμάκων στην αγορά ξέρεις ότι εδώ και τρεις μήνες ψάχνω φάρμακο απαραίτητο για την υγεία μου και δεν υπάρχει στα φαρμακεία της Λάρισας που είμαι χρόνια πάσχων και είναι άκρως απαραίτητο για την υγεία την δική μου αλλα και άλλων ανθρώπων που αντιμετωπίζουμε το ίδιο σοβαρό πρόβλημα με την υγεία μας. Ασχολησου επιτέλους με τα προβλήματα του υπουργείου σου και άσε τις γνωστές σου ρητορείες για τα εσωκομματικά της ΝΔ που στο κάτω -κατω δεν μας ενδιαφέρουν.

  2. Γνωστος ο βίος του γνωστού κολοτουμπα Σπύρου, κάνει το άσπρο μαύρο σε χρόνο μηδέν. Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τό γυρίζω, αυτό του ταιριάζει γάντι.

  3. Ποιος τον γ@μαει αυτόν. Με το που θα φύγει ο πρωτότοκος του Τερη Χρυσού, ούτε σε μνημόσυνα δε θα μπορεί να εμφανιστεί

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This