Αμαλιάδα: Βίντεο με το νεκρό μωρό της να μιλάει είχε φτιάξει η 24χρονη! – Διαψεύδει η φίλη της ότι είχαν σχέση!

Must Read

Ένα σοκαριστικό βίντεο ήρθε στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση θρίλερ των νεκρών μωρών στην Αμαλιάδα.




Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό», λίγα 24ωρα αφότου είχε φύγει από τη ζωή το 19 μηνών μωρό της, η 24χρονη Ειρήνη είχε φτιάξει με την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ) ένα βίντεο στο οποίο είχε κάνει το νεογέννητο να μιλάει και να διηγείται την ιστορία της ζωής του ενώ αναφερόταν σε εκείνη με όμορφα λόγια! Μάλιστα, είχε δημοσιεύσει το βίντεο και στο TikTok!

Δείτε το βίντεο:

@rinos_mourtz_03ntinaαχχ Παναγίτσα μου αγγελούδι μου όμορφο σαγαπαω 😪😪😰♬ πρωτότυπος ήχος – 🧿ℛ𝒾𝓃𝒶𝓀ℴ𝓈_𝓂ℴ𝓊𝓇𝓉𝓏03👑

«Δεν είχαμε σχέση» λέει η φίλη της

Την ίδια στιγμή η μητέρα του μωρού που έφυγε τον Φεβρουάριο του 2021 στην Αμαλιάδα διέψευσε τους ισχυρισμούς της 24χρονης πως είχαν σχέση!

Μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Super Katerina» η γυναίκα ανέφερε:

«Δεν έχω να πω κάτι. Το αρνούμαι και δεν έχω να σχολιάσω τίποτα άλλο. Δεν ξέρω γιατί το είπε αυτό».

Και συνέχισε:

«Με πήρε τηλέφωνο και με ρωτούσε γιατί τα λέω όλα αυτά. Της είπα ότι έχω δουλειά και να κλείσει το τηλέφωνο. Της είχα πει εξ αρχής ότι θα το ψάξω. Ούτε την κατηγόρησα, ούτε της έριξα ευθύνες. Ακουγα συνέχεια ότι φταίνε οι γιατροί, άκουσα μετά και για το τέταρτο παιδάκι και μου μπήκαν υποψίες για να το ψάξω. Το μόνο που έχω να πω για την Ειρήνη είναι ότι ήμασταν φίλες και κουμπάρες. Δεν υπήρχε κάποιος συγκεκριμένος λόγος που σταματήσαμε να έχουμε επαφές, απλά χαθήκαμε».

«Ποτέ δεν είπα κάτι συγκεκριμένο για την Ειρήνη, ούτε πρόκειται να πω γιατί δεν υπάρχουν στοιχεία. Από εκεί και πέρα, η έρευνα είναι σε εξέλιξη. Δεν την κατηγόρησα. Είπα από την αρχή ότι μπορεί να φταίνε και οι γιατροί. Αν φταίνε εκείνοι θα κινηθώ εναντίον τους. Όταν έχασε τα παιδιά της, δεν ήμουν παρών. Δεν έχω να πω κάτι για αυτό το θέμα, ούτε να πάρω θέση. Εγώ κοιτάω τη δική μου υπόθεση. Θα ψάξω τα πάντα για την 15 μηνών κόρη μου που έφυγε από τη ζωή», πρόσθεσε η Κατερίνα.

Δείτε βίντεο:




Δείτε επίσης:

Αποκάλυψη σοκ για την υπόθεση της Αμαλιάδας: Τη νοσηλεία έκτου μωρού που σχετίζεται με την 24χρονη στο Καραμανδάνειο διερευνά η Εισαγγελία Πατρών!

Η Ειρήνη πρόσεχε την αδερφή της που πέθανε (και αυτή) από διάμεση πνευμονίτιδα – «Μπορεί να προκληθεί από την εισπνοή ναρκωτικών»

Δίχως τέλος οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της Αμαλιάδας: «Η Ειρήνη μού έφαγε τα λεφτά, ζητούσε λευκό γάμο»

Αμαλιάδα: «Δεν φαίνεται εγκληματική ενέργεια από το προανακριτικό υλικό» λέει η εκπρόσωπος τύπου της ΕΛΑΣ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This