Κακουργηματική δίωξη στο ζευγάρι Αλβανών που κακοποιούσε και εξέδιδε 25χρονη στο Ηράκλειο Κρήτης

Ο 40χρονος Αλβανός και η 32χρονη ομοεθνής του συνελήφθησαν μετά την αποκάλυψη της φρικώδους ιστορίας

Must Read

Αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση κακοποίησης και σεξουαλικής εκμετάλλευσης 25χρονης Ελληνίδας από ζευγάρι Αλβανών στο Ηράκλειο Κρήτης. Κάτοικοι της περιοχής, όπου κρατούνταν όμηρη η νεαρή γυναίκα και την εξέδιδαν, είχαν ακούσει τις φωνές της και είχαν ειδοποιήσει την Αστυνομία.

Ο 40χρονος Αλβανός και η 32χρονη ομοεθνής του, οι οποίοι συνελήφθησαν μετά την αποκάλυψη της φρικώδους ιστορίας, οδηγήθηκαν το πρωί της Παρασκευής ενώπιον του εισαγγελέα. Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για εμπορία ανθρώπων κατ’ επάγγελμα και κατά εξακολούθηση από κοινού, παράνομη βία από κοινού, επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού κατά εξακολούθηση και έκθεση από κοινού.

Όπως αναφέρει το τοπικό neakriti.gr, η 25χρονη ήταν φυλακισμένη σε ένα σπίτι επί 2 και πλέον μήνες στις Τρεις Βαγιές. Οι φερόμενοι ως δράστες την χτυπούσαν αλύπητα και την εξέδιδαν.

Το μαρτύριο της Ελληνίδας αποκαλύφθηκε όταν εντοπίστηκε από διερχόμενο οδηγό κοντά στο Παγκρήτιο Στάδιο εξαθλιωμένη, χτυπημένη, με μώλωπες στο σώμα, ημίγυμνη με σκισμένα τα ρούχα της. Ο άνδρας την πλησίασε και ειδοποίησε τις Αρχές.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η 25χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο για ιατρική βοήθεια.

Στην νεαρή γυναίκα, η οποία κατέθεσε πως με ξυλοδαρμούς και απειλές την ωθούσαν στην πορνεία, θα παρασχεθεί ψυχολογική στήριξη για όσο χρειαστεί.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This