Έρχεται η επίθεση του Ισραήλ το Ιράν; Ισχυρές αμερικανικές δυνάμεις σπεύδουν στην περιοχή

Must Read

Ανάρτηση – βόμβα αμερικανού πιλότου που πέφτει στην περιοχή, η οποία διεγράφη μετά από λίγη ώρα!


10 ιπτάμενα τάνκερ KC-135R της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ κατευθύνονται προς τη Μέση Ανατολή, συνοδευόμενα από τουλάχιστον 20 μαχητικά F-16.

Να σημειωθεί ότι η ύπαρξη εναέριου ανεφοδιασμού των μαχητικών είναι απαραίτητη, προκειμένου τα ισραηλινά ή ακόμα και τα αμερικανικά αεροσκάφη να επιχειρήσουν κατά του Ιράν.

Η συγκεκριμένη ενέργεια των ΗΠΑ, είναι δύσκολο να έχει κάποια άλλη εξήγηση. Ίσως λοιπόν βρισκόμαστε ένα βήμα πριν το άνοιγμα του φρενοκομείου, με ευρύτατο χτύπημα του Ισραήλ κατά του Ιράν…

Το γεγονός όμως που αποδεικνύει ότι η αμερικανική κινητοποίηση γίνεται για μία επικείμενη επίθεση στο Ιράν, είναι η ανάρτηση ενός Αμερικανού πιλότου κάποιο από τα μαχητικά αεροσκάφη που σπεύδουν στην περιοχή, ο οποίος έγραψε: «Θα λάβουν την απάντηση τους σύντομα. Πετάω πάνω από τους Αγίους Τόπους»…

Η ανάρτηση του αμερικανού πιλότου για το Ιράν

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Άρον άρον σταύρωσον Αυτόν
    Τό αίμα Αυτού εφ’ημάς και επί τα τέκνα ημών.
    Δυστυχώς έτσι θα πορευτεί ή ιστορία της περιοχής, μέχρι της συντέλειας του κόσμου

  2. Ελπίζω να λάβουν την απάντηση που αξίζουν τα σιωνιστικά, νεοναζιστικά σκουλήκια, οι γενοκτόνοι γερακομυτόγκες κοτσιδάκηδες με τα κομμένα πετσάκια.

  3. Σαββατοκύριακο, που είναι κλειστά τα χρηματιστήρια, βεβαίως βεβαίως… Ε ρε σανό… Τα ίδια κόλπα του πεζοδρομίου αιώνες τώρα τα σιωνιστικα τοκογλυφικά γουρούνια.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This