«Χαστούκι» στον Μητσοτάκη η νέα δημοσκόπηση! Οι πολίτες στρέφονται σε Καραμανλή-Σαμαρά

Το 48,9% συμφωνεί με τη στάση των δύο πρώην πρωθυπουργών

Must Read

Όσο κι αν προσπαθεί το Μαξίμου να παρουσιάσει μια πλασματική εικόνα για το εσωτερικό της ΝΔ, η διάσπαση είναι ολοφάνερη και οι πολίτες τάσσονται υπέρ των στελεχών που διαμαρτύρονται για την αλλοίωση της ταυτότητας κόμματος και την εξωτερική πολιτική που θέτει σε κίνδυνο τα εθνικά συμφέροντα.

Μετά το μεγάλο αντάρτικο των γαλάζιων βουλευτών που ρίχνουν τα βέλη τους στους υπουργούς αλλά και την επικριτική στάση των πρώην πρωθυπουργών Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά για την υποχωρητική πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκης στα ελληνοτουρκικά, οι πολίτες επιβεβαιώνουν τη γενικότερη δυσαρέσκεια για την πορεία του κυβερνώντος κόμματος.

Στη νέα δημοσκόπηση του της MRB για το OPEN, το 48,9% συμφωνεί με τη στάση των δύο πρώην πρωθυπουργών ως προς την ασκούμενη κυβερνητική πολιτική. Συγκεκριμένα, το 48,9% λέει πως «σίγουρα συμφωνεί» ή «μάλλον συμφωνεί», ενώ το 33,3% λέει πως «μάλλον» ή «σίγουρα» διαφωνεί.

Παρόμοια είναι και η εικόνα στο εσωτερικό του κόμματος, καθώς το 49,1% των ψηφοφόρων λέει πως «σίγουρα» ή «μάλλον» διαφωνεί με τη στάση των δύο πρώην πρωθυπουργών, ενώ το 38,1% «σίγουρα» ή «μάλλον» συμφωνεί.

Το μήνυμα είναι ηχηρό. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει επιφέρει δυσαρέσκεια και ανασφάλεια στο εσωτερικό του κόμματος, την ώρα μάλιστα που ο ελληνικός λαός, όπως έδειξε πρόσφατη δημοσκόπηση, πιστεύει ότι οδηγεί τη χώρα στα βράχια με την εξωτερική πολιτική που ακολουθεί, κυρίως στα ελληνοτουρκικά θέματα.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, η ΝΔ σημειώνει απώλειες, ο Νίκος Ανδρουλάκης με το ΠΑΣΟΚ καταγράφει άνοδο, ενώ σταθερά υψηλά ποσοστά διατηρούν ο Κυριάκος Βελόπουλος με την Ελληνική Λύση και η Αφροδίτη Λατινοπούλου με την Φωνή Λογικής. Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να χάνει μονάδες, φτάνοντας στο 7,5%.

Η πρόθεση ψήφου

ΝΔ: 21,7%
ΣΥΡΙΖΑ: 7,5%
ΠΑΣΟΚ: 14,1%
ΚΚΕ: 7,5%
Ελληνική Λύση: 8,5%
Νίκη: 2,9%
Πλεύση Ελευθερίας: 4,1%
Φωνή Λογικής: 3,6%
ΜέΡΑ25: 3%
Νέα Αριστερά: 1,2%
Άλλο κόμμα: 2%

Στην αναγωγή επί των έγκυρων, τα ποσοστά των κομμάτων καθορίζονται ως εξής:

ΝΔ: 28,1%
ΣΥΡΙΖΑ: 8,3%
ΠΑΣΟΚ: 18,2%
ΚΚΕ: 9,7%
Ελληνική Λύση: 11%
Νίκη: 3,8%
Πλεύση Ελευθερίας: 5,3%
Φωνή Λογικής: 4,7%
ΜέΡΑ25: 3,9%
Νέα Αριστερά: 1,6%
Άλλο κόμμα: 2,4%




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ευτυχώς που διατυπώνονται οι διαφορετικές απόψεις Καραμανλή – Σαμαρά και λειτουργούν ως ανάχωμα στους γνωστούς εθνοπροδότες Μητσοτάκηδες που είναι άπληστοι για συνεχείς μίζες και χωρίς εθνική και ανθρώπινη συνείδηση.

  2. Ο Τσίπρας για να περάσει το Μακεδονικό εκμεταλλεύτηκε την υπόθεση Novartis και έφτασε στο σημείο να στοχοποιήσει πρώην Πρωθυπουργό ότι του πήγαιναν λεφτά μέσα σε βαλίτσα στο Μαξίμου. Ήταν σκάνδαλο? Βεβαίως. Τα πήραν μερικοί από την πολυεθνική ? Ναι ούτως η άλλως όλοι πλέον συναλλάσσονται με τις Εταιρείες. Αλλά υπάρχει και ένα όριο! Τώρα που συζητιούνται τα Ελληνοτουρκικά , πάλι θα ασχολούνται όλοι με την Novartis από την ανάποδη. Έχει ο καιρός γυρίσματα. Κατά αλλά η Λατινοπουλου στην Ευρώπη ψηφίζει ότι της πούνε , ο Βελόπουλος φωνάζει για να φωνάζει , κάτι Νίκη και Σπαρτιάτες , είχαμε να λέγαμε ( το χρήμα στα κόμματα και στους βουλευτές ρέει άφθονο) και Να που έρχεται πάλι το ΠΑΣΟΚ να πάρει την εξουσία με ένα από τα κομμάτια του ΣΥΡΙΖΑ ( Χαρίσης). Η Νέα Δημοκρατία μετά τις επόμενες εκλογές (που μπορεί να γίνουν πιο σύντομα) κινδυνεύει να διασπαστεί όπως ο ΣΥΡΙΖΑ. Έκανε λάθος ο Μητσοτάκης που υποστήριξε απόλυτα την πολιτική αυτής της Αμερικανικής κυβέρνησης. Μπράβο στους Έλληνες εφοπλιστές που κράτησαν ανοιχτούς διαύλους συνεργασίας με την Ρωσία. Αν βγει ο Τραμπ και αλλάξουν οι καταστάσεις στην Ευρώπη θα χρειαστούμε πάλι σχέσεις με την Ρωσία.

  3. Πάντως 60% των Νεοδημοκρατών αντιτίθεται σε Καραμανλή και Σαμαρά και γουστάρει κάμψεις, εκπόρνευση και ενδοτισμό.

    Να τους χαίρεστε.

  4. δεν φταινε αυτοι, Ο ΛΑΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟΚΕΙ ΜΕΣΑ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.
    ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΣΑ, ΚΑΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΞΩ.

    ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΙΟ ΕΝΑΙ ?
    ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. ΕΝΩ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΞΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ.

    ΕΠΑΜ, ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.!!

    • Ο Βούδας της Ραφήνας, εννοείς!! Αφού μέσα σε 5 χρόνια έριξε τη χώρα στα βράχια καί χρεοκόπησε, ξεθάρεψε, ξύπνησε καί έρχεται με φόρα μετά από 15 ΧΡΟΟΟΟΝΙΑ, να μας ξανασώσει με τον άλλον τον αποτυχημένο!! Τσού! Δεν θα πάρω!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This