Η Φενέρ μοίρασε σημαίες της Τουρκίας σε όλους τους οπαδούς της… πριν την ήττα από τον Παναθηναϊκό

Θέλησαν να δημιουργήσουν κλίμα

Must Read

«Το σπίτι μας, η Ulker Sports and Event Hall, είναι έτοιμο για τη συναρπαστική 29η Οκτωβρίου, μέρα της δημοκρατίας με την συμβολή του πολύτιμου χορηγού μας Beko», ήταν το μήνυμα της Φενέρ στα social media. Η Φενέρ είχε σε κάθε θέση από μία τουρκική σημαία για τον κόσμο!

Αυτό συνέβη πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό. Το τελικό αποτέλεσμα απογοήτευσε πάντως τους 15.000 οπαδούς της Φενέρ. Οι γηπεδούχοι πέραν του να… πικάρουν την Ελλάδα, είχαν και τα «δικά» τους, καθώς ο συμπατριώτης τους και κόουτς του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, μαζί με τον Οσμάν, τα άκουσαν, λόγω του παρελθόντος τους στην Εφές. Ο Γιούρτσεβεν δεν αποδοκιμάστηκε, καθώς προέρχεται από τη Φενέρ. Το θέμα είναι ότι ο Αταμάν και η ομάδα του πέρασαν αλώβητοι από μία κολασμένη έδρα της Ευρωλίγκας και άκρως εχθρική ατμόσφαιρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This