Kyle: Ένα μικρό χωριό στον Καναδά ψάχνει εναγωνίως δήμαρχο: «Ο μισθός είναι καλός, αλλά κανείς δεν θέλει να αναλάβει»

Ουδείς αναλαμβάνει

Must Read

Μία μικρή πόλη στο Σασκάτσουαν του Καναδά αντιμετωπίζει ένα εξόχως σημαντικό εμπόδιο ενόψει των δημοτικών εκλογών του Νοεμβρίου… Ουδείς θέτει υποψηφιότητα για δήμαρχος!

Το χωριό ετοιμάζεται για τις δημοτικές εκλογές, ωστόσο το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται και απεγνωσμένα αναζητείται λύση… Κανείς δεν αναλαμβάνει ούτε καν υποψήφιος. Με μόλις 400 κατοίκους, η περιοχή Kyle ήταν μέχρι σήμερα διάσημη ως η τοποθεσία όπου… αποκαλύφθηκαν τα οστά ενός μαλλιαρού μαμούθ ηλικίας 12.000 ετών.

Πλέον, γίνεται γνωστή ως η πόλη που κανείς δεν ήθελε να διοικήσει. Τα προβλήματα άρχισαν όμως όταν ο εν ενεργεία δήμαρχος, George Williams, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το αξίωμα το 2021 και κανένας ντόπιος δεν θέλησε μέχρι σήμερα να αναλάβει την θέση του. «Είναι λίγο ανησυχητικό, αλλά είμαι βέβαιη ότι κάποιος θα βγει μπροστά. Ο μισθός είναι καλός», δήλωσε μία διοικητική υπάλληλος, στο CKOM-AM.

Σε περίπτωση που κανείς δεν σηκώσει το χέρι του για την θέση του δημάρχου, θα επιλεγεί (με ποιον τρόπο;) ένας προσωρινός αντικαταστάτης και θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία διεξαγωγής ειδικών εκλογών. Και μετά άλλες, εφόσον χρειαστεί. «Θα συνεχίσουμε να προκηρύσσουμε επαναληπτικές εκλογές μέχρι να καλύψουμε τη θέση του δημάρχου», είπε η Dashney.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This