Ζωή-κόλαση ζούσε η 25χρονη που εξέδιδε το ζευγάρι των Αλβανών στο Ηράκλειο 

Τη χτυπούσαν αλύπητα εάν κάποιος πελάτης έκανε παράπονα

Must Read

Την απόλυτη φρίκη ζούσε η 25χρονη γυναίκα η οποία κρατούνταν παρά τη θέληση της για τρεις μήνες σε διαμέρισμα στο Ηράκλειο Κρήτης από ζευγάρι Αλβανών που την εξέδιδε με σκοπό το οικονομικό όφελος.

Τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως πραγματικά σοκάρουν. Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 40χρονος Αλβανός και η 32χρονη ομοεθνής του που συνελήφθησαν και σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για εμπορία ανθρώπων κατ’ επάγγελμα και κατά εξακολούθηση από κοινού, παράνομη βία από κοινού, επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού κατά εξακολούθηση και έκθεση από κοινού, υπέβαλαν την 25χρονη σε απίστευτα βασανιστήρια.

Όπως αναφέρεται στη δικογραφία και σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται το θύμα, κάθε φορά που πελάτης διαμαρτυρόταν για τη νεαρή γυναίκα, η 30χρονη συλληφθείσα τη χτυπούσε αλύπητα για να «συμμορφωθεί».

Μάλιστα για τρεις μήνες την εξέδιδαν από ξενοδοχείο σε ξενοδοχείο τόσο στην περιοχή του Ηρακλείου όσο και στην περιοχή του Ρεθύμνου.

Της έχουν αφαιρέσει την επιμέλεια των παιδιών της

Το δράμα της 25χρονης δεν έχει τέλος. Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, στο παρελθόν το θύμα είχε φιλοξενηθεί σε παράρτημα προστασίας ανηλίκων, ενώ της έχει αφαιρεθεί και η επιμέλεια των παιδιών της.

Η φρικιαστική υπόθεση αποκαλύφθηκε το πρωί της περασμένης Πέμπτης όταν διερχόμενος οδηγός εντόπισε την 25χρονη γυναίκα χτυπημένη και ημίγυμνη έξω από το Παγκρήτιο Στάδιο. Νωρίτερα η 30χρονη από την Αλβανία φέρεται να την χτύπησε μέσα στο αυτοκίνητό της και στη συνέχεια την πέταξε στο δρόμο, εγκαταλείποντας την σε άθλια κατάσταση. Στη συνέχεια των ζευγάρι των Αλβανών έφυγαν από την περιοχή ωστόσο λίγο αργότερα συνελήφθησαν και το πρωί της Παρασκευής οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα.

Οι δύο συλληφθέντες έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Τρίτη (29/10).

Δείτε επίσης: Κακουργηματική δίωξη στο ζευγάρι Αλβανών που κακοποιούσε και εξέδιδε 25χρονη στο Ηράκλειο Κρήτης

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This