Εμμανουήλ Καραλής: Φιγουράρει στη λίστα του Forbes με τους 30 πιο επιδραστικούς νέους κάτω των 30 ετών

Η ανάρτηση του «Μανόλο»

Must Read

Το 2024 ήταν μια χρονιά γεμάτη διακρίσεις και σπουδαίες στιγμές για τον Εμμανουήλ Καραλή, με κορυφαία την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Λίγο πριν το τέλος αυτής της μαγικής χρονιάς ο Έλληνας αθλητής έλαβε ακόμη μια μεγάλη τιμή καθώς βρίσκεται στη λίστα του Forbes με τους πιο επιδραστικούς νέους κάτω των 30 ετών στην Ελλάδα για το 2025. 

Συγκεκριμένα φιγουράρει στο εξώφυλλο της ελληνικής έκδοσης του Forbes καθώς μπήκε στη λίστα 30 under 30 με τους πιο επιδραστικούς νέους.

Την είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος ο «Μανόλο» με ανάρτησή του στα social media. «Μπήκα στη λίστα 30 under 30 του Forbes», έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε την ανάρτησή του στο Instagram.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This