Μεσσηνία: Αγρότης κοιμάται μέσα σε ελαιοτριβείο για να μην κλέψουν το λάδι!

Must Read

Την παροιμία «φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά» κάνει πράξη ένας ιδιοκτήτης ενός ελαιοτριβείου στη Μεσσηνία προκειμένου να μην βρεθεί στην δυσάρεστη θέση να του κλέψουν το λάδι.

Όπως είπε στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» ο κ. Ηλίας Κωστόπουλος από την Λευκόχωρα έχει τοποθετήσει κρεβάτι στο ελαιοτριβείο και κοιμάται εκεί για να προστατέψει το λάδι το δικό του και των άλλων παραγωγών.

Μάλιστα, όπως είπε, κοιμάται τα ξημερώματα και μέχρι τότε «λειτουργεί» σαν φύλακας του μέρους. «Δεν μπορείς να πεις φυλάω και κοιμάμαι. Κοιμάμαι μόνο τις πρωινές ώρες που χαράζει», είπε. Μέχρι να πέσει για ύπνο ο κ. Κωστόπουλος έχει όλα τα φώτα ανοιχτά ενώ στον εξωτερικό χώρο υπάρχουν και σκυλιά τα οποία «προειδοποιούν» για τους απρόσκλητους επισκέπτες.

«Το λάδι είναι μία εύκολη λεία για όλους. Εμείς εδώ γεμίζουμε για τους παραγωγούς και τη σοδειά τους περίπου 5.000 δοχεία τη σεζόν», λέει ο κ. Κωστόπουλος.  Η φετινή παραγωγή, σύμφωνα με τον ίδιο, δεν είναι καθόλου καλή και φαίνεται να υπάρχει μείωση πάνω από 50%.

Δείτε βίντεο:




Δείτε επίσης:

Δράση του δήμου Θεσσαλονίκης για μάζεμα ελιάς

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This