Ο IDF έδωσε στην δημοσιότητα πλάνα και λεπτομέρειες από την επίθεση στο Ιράν

Με την κωδική ονομσία «Ημέρες Μετάνοιας»

Must Read

H Πολεμική Αεροπορία του Ισραήλ δημοσίευσε το Σάββατο πλάνα με τους πιλότους των μαχητικών αεροσκαφών F-15 και F-16 λίγο προτού απογειωθούν. Η αεροπορική επιδρομή εναντίον του Ιράν θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες επιθέσεις που έχει πραγματοποιήσει ο IDF εναντίον του καθεστώτος της Τεχεράνης.

Η επιχείρηση είχε την κωδική ονομσία «Ημέρες Μετάνοιας» και συμμετείχαν stealth αεροσκάφη 5ης γενιάς τύπου F-35, τα οποία έμειναν έξω από τον ιρανικό εναέριο χώρο και επικεντρώθηκαν σε 3 μεγάλες πόλεις: Τεχεράνη, Χουζεστάν και Ιλάμ.

Δείτε το βίντεο

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε: «Στις επιδρομές επλήγησαν εγκαταστάσεις κατασκευής των πυραύλων που το Ιράν εκτοξεύει κατά του Ισραήλ επί έναν χρόνο. Οι πύραυλοι αυτοί αποτελούσαν απευθείας και άμεση απειλή για τους πολίτες του Ισραήλ».

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου, LTG Herzi Halevi, διευθύνει το χτύπημα στο Ιράν από το υπόγειο κέντρο διοίκησης της ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας στο Camp Rabin (The Kirya) με τον Διοικητή της Ισραηλινής Αεροπορίας, Major. Tomer Bar.




Πηγή φωτό: IDF Twitter

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Αυτά είναι τα …θαρραλέα σιωνιστικά σκουλήκια. Ο αρχηγός τους ο γενοκτόνος αρχιαρουραίος σε μία τρύπα κάτω από τη γη έχοντας αλλάξει τρία σώβρακα από τον φόβο του και οι γερακομυτόγκες αρουραίοι εκτός εναέριου χώρου του Ιράν μην τους έρθει κανένα αντιαεροπορικό βλήμα και τους ανοίξει την κλούβια κοτσιδοκεφάλα τους. Ακόμη γελάμε με το βίντεο με τα ένστολα σιωνιστικά σκουλήκια που τρέχουν κλαίγοντας από ενέδρα της Χεζμπολάχ. Μόνο για να δολοφονούν βρέφη είναι αυτά τα κομμένα πετσάκια.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This