Σούπερ Λίγκα: Δεύτερη ήττα της ΑΕΚ στην περιφέρεια αυτή τη φορά από τον Πανσερραϊκό (0-1)

Νέες διαμαρτυρίες από την Ένωση για τη διαιτησία

Must Read

Η ΑΕΚ έζησε ξανά τον εφιάλτη της ήττας στην περιφέρεια. Μετά το Αγρίνιο υπέκυψε με πέναλτι και στον Πανσερραϊκό (0-1) στις Σέρρες. Για τους γηπεδούχους ήταν η πρώτη νίκη στο γήπεδό τους έπειτα από δύο ήττες και μια ισοπαλία.

Το ματς πήρε… φωτιά με το… καλησπέρα. Με ένα αυστηρό πέναλτι και μια εξίσου αυστηρή αποβολή
*Στο 21′ η ομάδα VAR (Ευαγγέλου – Κατοίκος) κάλεσε τον διαιτητή Τσιάρα να δει και πάλι το μαρκάρισμα του Περέιρα στον Ντέλετιτς. Ο ρέφερι βλέποντας ξανά τη φάση στο μόνιτορ έδειξε την άσπρη βούλα του πέναλτι. Ο Μπετανκόρ το εκτέλεσε και άνοιξε το σκορ!
*Στο 27′ ο Τέρζιτς προσπάθησε να σταματήσει τον Λαμέλα με προβολή. Είδε την κίτρινη κάρτα, αλλά η ομάδα του VAR κάλεσε τον διαιτητή δει και πάλι τη φάση. Την είδε και αναβάθμισε την κίτρινη σε κόκκινη, αφήνοντας τους  Σερραίους με παίκτη λιγότερο!

Ο 25χρονος Γεωργιανός τερματοφύλακας Λούκα Γκουγκεσασβίλι ήταν αυτός που έκανε τη διαφορά με τέσσερις μεγάλες επεμβάσεις που κράτησαν ανέπαφη την εστία του. Η ΑΕΚ αξιοποιώντας το αριθμητικό πλεονέκτημα στοπ β’ μέρος εγκαταστάθηκε στην εστία των Σερραίων. Ο Πινέδα που πέρασε στο ματς δημιούργησε προβλήματα στην άμυνα, αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.

Στο 73′ από σέντρα του Μαρσιάλ ο Μάνταλος έχασε την ευκαιρία του αγώνα, ενώ στο 85′ ο Γκουγκεσασβίλι έκανε την επέμβαση του ματς σε προσπάθεια του Πιερό. Η μπάλα χτύπησε στο κεφάλι του, στο δοκάρι και κατέληξε σε κόρνερ!

Διαιτητής: Παναγιώτης – Ραφαήλ Τσιάρας (Καβάλας)
Βοηθοί: Ιωάννης Καραγκιοζόπουλος, Γεώργιος Χριστοδούλου (Ημαθίας)
4ος: Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
VAR: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών), AVAR: Κωνσταντίνος Κατοίκος (Αθηνών)
Κόκκινη: 27′ Τέρζιτς
Κίτρινη: 29′ Μπετανκόρ – 6′ Χατζισαφί, 22′ Περέιρα, 48′ Βίντα
Πανσερραϊκός (Χουάν Φερνάντο): Γκουγκεσασβίλι, Δεληγιαννίδης (75′ Κουτσογούλας), Μπέργκστρεμ, Ντάβιντσον, Φαρές, Στάικος, Ζελέν (75′ Κοπτούμ), Τέρζιτς, Ντέλετιτς (46′ Καρασαλίδης), Τομάς (90′ Χατζηστραβός), Μπετανκόρ (75′ Σαλαζάρ).
ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στρακόσα, Βίντα, Μουκουντί (46′ Πινέδα), Οντουμπάτζο, Χατζισαφί (57′ Μαρσιάλ), Σιμάνσι, Περέιρα (70′ Μάνταλος), Γκατσίνοβιτς, Λαμέλα, Γκαρσία (70′ Ελίασον), Πιερό.

Έγιναν…
Παναιτωλικός – Βόλος 0-1
Λεβαδειακός – Λαμία 2-2
Πανσερραϊκός – ΑΕΚ

Έρχονται
Κυριακή 27/10
17:00 Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός
18:00 Παναθηναϊκός – Άρης
21:00 ΠΑΟΚ – ΟΦΗ
21:30 Καλλιθέα – Ατρόμητος

Η Βαθμολογία

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This