‘Εγινε και αυτό! Η καταιγίδα σταμάτησε τα επεισόδια των οπαδών…

Must Read

Μπορεί η Αζαξιό και Μπαστά να αγωνίζονται στη Β’ κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος, αλλά τα μεταξύ τους ματς δεν είναι απλά ντέρμπι στην Κορσική, αλλά  αγώνες υψηλού κινδύνου με τεράστια αντιπαλότητα.

Το βράδυ του Σαββάτου άρχισε το ντέρμπι του νησιού με οπαδούς, τυπικά μόνο της γηπεδούχου ομάδας για το φόβο επεισοδίων. Ατυχώς, για τους διοργανωτές περισσότεροι από 500 οπαδοί της Μπαστιά είχαν εξασφαλίσει εισιτήρια, βρίσκονταν στο γήπεδο κι όταν έγιναν αντιληπτοί από τις εκδηλώσεις τους άρχισαν τα επεισόδια με ανταλλαγή φωτοβολίδων, αλλά και μάχες σώμα με σώμα.

Ήταν το 42ο λεπτό όταν ο διαιτητής έδειξε στους ποδοσφαιριστές τον δρόμο για τα αποδυτήρια για λόγους ασφαλείας καθώς είχε αρχίσει… βροχή φωτοβολίδων.

Δεκαπέντε λεπτά αργότερα η κατάσταση έδειχνε να εκτονώνεται, αλλά τότε άρχισε πραγματική βροχή με κεραυνούς. Ένας από αυτούς χτύπησε τον φωτεινό πίνακα του γηπέδου και τον έβγαλε εκτός λειτουργίας!

Οι περισσότεροι από τους θεατές εγκατέλειψαν το γήπεδο, αλλά ο διαιτητής έδειξε αποφασισμένος να συνεχίσει το ματς. Βγήκε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά η μπάλα δεν αναπηδούσε. Το νερό που είχε μετατρέψει σε λίμνη τον αγωνιστικό χώρο.

Ζήτησε να δοκιμάσει αργότερα αφού η βροχή είχε σταματήσει, αλλά εκείνη τη στιγμή έπεσε το ρεύμα που έδινε ρεύμα στους προβολείς του γηπέδου. Ζήτησε να μπουν σε λειτουργία οι γεννήτριες.

Κι εκεί όμως υπήρχε πρόβλημα. Κανείς δεν μπορούσε να εγγυηθεί το πόσο θα άντεχαν για να ολοκληρωθεί το ματς. Τη λύση, τελικά, την έδωσε η διοργανώτρια αρχή που 2,5 ώρες μετά την έναρξη του αγώνα κι έχοντας παιχτεί μόλις 42 λεπτά αγώνα αποφάσισε να διακόψει το ματς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This