Η φανατικότερη οπαδός του Μητσοτάκη αναπολεί την Θεσσαλονικη των «Οθωμανών και των Εβραίων»…

Must Read

Η Βίβιαν Ευθυμιοπούλου, γνωστή επικοινωνιολόγος και συνεργάτιδα της ΝΔ στο παρελθόν, είναι η φανατικότερη υποστηρικτής του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ναι, όπως το διαβάσατε. Διότι είναι η μόνη που εκτιμά τον Κυριάκο για αυτό που πραγματικά είναι και όχι για αυτό που παριστάνει ότι είναι.

Ανήμερα λοιπόν της επετείου απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης, η μοναδική πραγματική οπαδός του Μητσοτάκη έκανε την ακόλουθη ανάρτηση:

Η ανάρτηση της Ευθυμιοπούλου

Όχι Αιγαίο δεν θα αφήσει ο Κυριάκος, στον Εύοσμο με διαβατήριο θα πηγαίνουμε…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΤΙ ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ. ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΛΗΝΕΣ!!!!!! ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ. ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Όποιος έχει Facebook ας κοιτάξει τι γνώμη έχει η κυρία για τον εβραϊκό εθνικισμό…για Παλαιστίνη κλπ…
    Μπορεί να μισεί τον Ελληνικό εθνικισμό…. αποκλειστικά…
    Μπορεί όμως να είναι τίμια αριστερή….

  3. Τιμή και δόξα στους ήρωες που απελευθέρωσαν την χώρα από τον οθωμανικό ζυγό και τους κομιτατζήδες!!!
    Οι νοσταλγοί και οι απόγονοί τους σύντομα θα γνωρίσουν την έκφραση του ” τσεκούρι και φωτιά στους προσκυνημένους” επί του πρακτέου ,να ξεβρωμίσει ο τόπος από τους προδότες “προοδευτικούς” ….
    Ζήτω η Ελλάς !! Ζήτω το Έθνος!!
    Στάικος Π.

  4. Α ΡΕ ΜΙΑ ΣΥΚΟΚΛΑΡΑ ( Η ΚΛΑΡΑ ΑΠΟ ΣΥΚΙΑ ΔΕΝ ΣΠΑΕΙ ) ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΡΝΩ ΠΡΩΙ – ΒΡΑΔΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΡΩΣΕΙ . ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ. !!!!! ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΖΩΑ ΓΙΑΤΙ ΛΥΠΗΘΗΚΕ ΤΑ ΧΟΡΤΑΡΙΑ.

  5. Έλα @@@@ι στον τόπο σου. Σε ποιον αιώνα ζεί η ακόλουθος του ΚυΜ; Αφού τόσο πολύ της λείπουν οι Οθωμανοί, γιατί δεν πάει μια βόλτα δίπλα , να ζήσει εκεί ως συγγραφέας και γυναίκα; Θα την περιμένει ο Ερντογάν με ανοιχτές αγκαλιές!!!

  6. Δυστυχώς, βαριά διαταραγμένη με σάπιο εγκέφαλο, κυκλοφορεί και λέει ό,τι της υποδεικνύουν οι πάτρωνές της, ενώ θα έπρεπε να βρίσκεται έγκλειστη σε πτέρυγα υψηλής ασφαλείας του ψυχιατρείου με 24ωρες δόσεις ισχυρών ψυχοφαρμάκων.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This