Σούπερ Λίγκα: Όλα τα τελευταία νέα από τις σημερινές μάχες

Που μπορείτε να δείτε τους τέσσερις αγώνες

Must Read

Στο ΟΑΚΑ κρίνεται η μάχη της κορυφής. Το οξύμωρο στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Άρη είναι ότι οι Θεσσαλονικείς θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας κι όχι οι γηπεδούχοι όπως παραδοσιακά συνέβαινε μέχρι σήμερα.

17:00 Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός (NSPrime)
Ο Αστέρας όσο καλά πάει στα εκτός έδρας ματς, τόσο ευάλωτος είναι στο «Θόδωρος Κολοκοτρώνης». Έχει κερδίσει μόλις ένα βαθμό στην έδρα του (1-1 με τον Λεβαδειακό), ενώ έχει και δύο ήττες. Αντίθετα μακριά από αυτό έχει 9 πόντους με δύο νίκες (Παναθηναϊκός, Καλλιθέα) και τρεις ισοπαλίες.
Το μόνο πρόβλημα του Σάββα Παντελίδη είναι η απουσία του Καστάνιο. Αντίθετα επιστρέφει ο Μούμο που εξέτισε την ποινή του.
Ο Ολυμπιακός προέρχεται από τη νίκη στο Γιουρόπα (1-0 την Μάλμε στη Σουηδία), αλλά στο πρωτάθλημα έχει δύο διαδοχικές ισοπαλίες, 0-0 στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό και 2-2 στο Φάληρο με τον Λεβαδειακό.
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ απέκλεισε τους τραυματίες Ορτέγκα και Πιρόλα, εκτός έμειναν οι Ντόη, Βέλντε, Μουζακίτης και Μπακούλας. Ο Γιουσούφ Γιαζίτσι συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά σε αποστολή.
Στατιστικά: Ισχυρή είναι η παράδοση των φιλοξενούμενων που στα 9 τελευταία ματς στην Τρίπολη έχουν 5 νίκες, 4 ισοπαλίες και τέρματα 16-1! Συνολικά σε 18 αγώνες ο γηπεδούχος Αστέρας έχει 3 νίκες, ο Ολυμπιακός 10, ενώ 5 ματς έληξαν ισόπαλα. Τέρματα: 8-25.
Διαιτητής: Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας)
Βοηθοί: Άγγελος Κολλιάκος (Αθηνών), Παντελής Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής)
4ος: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
VAR: Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), AVAR: Ελένη Αντωνίου (Αχαΐας)

18:00 Παναθηναϊκός – Άρης (CS1HD)
Στο ίδιο γήπεδο μόλις την περασμένη Πέμπτη ο Παναθηναϊκός δέχτηκε τέσσερα γκολ από την Τσέλσι που αγωνίστηκε με πολλούς αναπληρωματικούς. Συμπεριλήφθηκαν στην 20άδα οι Ιωαννίδης, Μάγκνουσον, αλλά είναι κανείς δεν γνωρίζει τον βαθμό ετοιμότητας τους.
Ο Άρης με τον αέρα της πρώτης θέσης ταξιδεύει πάνοπλος στην Αθήνα. Στην αποστολή και ο Φαμπιάνο. Πρώτη εμφάνιση εναντίον του Παναθηναϊκού για τον Χουάνκαρ, αγαπημένο της πράσινης εξέδρας.
Στατιστικά: Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει συντριπτική υπεροχή στην προϊστορία των αγώνων του με τον Άρη ως γηπεδούχος, αλλά μερικές από τις 7 νίκες των «κίτρινων» τον έχουν βγάλει από τους στόχους. Συνολικά σε 65 αγώνες οι «πράσινοι» έχουν 47 νίκες και 11 ισοπαλίες. Τέρματα: 135-42.
Διαιτητής: Φέλιξ Τσβάιερ (Γερμανίας)
Βοηθοί: Ρόμπερτ Κέμπλερ, Κρίστιαν Ντίετς (Γερμανίας)
4ος: Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας)
VAR: Γκίντερ Περλ (Γερμανίας), AVAR: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)

21:00 ΠΑΟΚ – ΟΦΗ (NS Prime)
Η σημαντικότερη απουσία στον ΠΑΟΚ θα είναι ο ίδιος ο προπονητής του που τιμωρήθηκε για τη συμπεριφορά του στον αγώνα με την ΑΕΚ. Εκτός αποστολής οι Τσάλοφ, Σάστρε, Σορετίρε και Μιχαηλίδη.
Στον ΟΦΗ ο Μίλαν Ράσαταβατς αναζητά αντίδραση μετά την ήττα στο ντεμπούτο του στον εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό (0-1). Απόντες οι Νους και Μπρεσάν.
Στατιστικά: Πρόπερσι ο ΟΦΗ έκανε… ζημιά στον ΠΑΟΚ με το 0-0 που πήρε. Σε 47 αγώνες ο Δικέφαλος έχει 38 νίκες, ο ΟΦΗ μια, ενώ οκτώ ματς έχουν λήξει ισόπαλα.
Διαιτητής: Αλέξανδρος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)
Βοηθοί: Αθανάσιος Κόλλιας (Ηπείρου), Ράινχαρντ Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής)
4ος: Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων)
VAR: Στέφανος Κουμπαράκης (Κυκλάδων), AVAR: Σπυρίδων Ζαμπάλας (Ηπείρου)

21:30 Καλλιθέα – Ατρόμητος (CS1HD)
Υπό πίεση βρίσκονται και οι δύο ομάδες. Η Καλλιθέα δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα παρά τις καλές εμφανίσεις της. Ο Μάσιμο Ντονάτι έχει τιμωρημένους τους Πασαλίδη και Ματίγια,
Ο Ατρόμητος ξεκίνησε με φιλοδοξίες το πρωτάθλημα, αλλά έχει μόλις δύο νίκες στις οκτώ πρώτες αγωνιστικές, έχει σημειώσει μόλις δύο τέρματα στα τρία τελευταία ματς. Ο Πάμπλο Γκαρσία θα στερηθεί τον τραυματία Τζοβάρα. Εκτός έμειναν οι Αργυρίου, Πομόνης και Τσακμάκης.
Στατιστικά: Μία φορά οι δύο ομάδες συνυπήρξαν στη Σούπερ Λίγκα. Ήταν την περίοδο 2005-06. Τότε ο Ατρόμητος είχε νικήσει με 3-2 στην ιστορική έδρα της Καλλιθέας, το «Ελ Πάσο».
Διαιτητής: Φώτιος Πολυχρόνης (Πιερίας)
Βοηθοί: Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), Μιχαήλ Νιδριώτης (Αθηνών)
4ος: Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισας)
VAR: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), AVAR: Μιχαήλ Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας)

Έγιναν
Παναιτωλικός – Βόλος 0-1
Λεβαδειακός – Λαμία 2-2
Πανσερραϊκός – ΑΕΚ 1-0

Η Βαθμολογία

Η συνέχεια
Σάββατο 2/11
17:00 Ολυμπιακός – Πανσερραϊκός
20:30 Καλλιθέα – Παναιτωλικός
Κυριακή 3/11
16:30 Άρης – Λεβαδειακός
17:00 Βόλος – Παναθηναϊκός
20:30 Ατρόμητος – ΑΕΚ
20:30 Λαμία – ΠΑΟΚ
Δευτέρα 4/11
17:30 Αστέρας -ΟΦΗ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This