Τρομοκρατική επίθεση στο Ισραήλ: Φορτηγό έπεσε σε στάση λεωφορείου κοντά στον κόμβο Glilot

Must Read

Συναγερμός έχει σημάνει στο Ισραήλ, από την στιγμή που φορτηγό έπεσε επίτηδες πάνω σε στάση λεωφορείου σε μεγάλη διασταύρωση κοντά στο Τελ Αβιβ, με συνέπεια να τραυματίσει τουλάχιστον 40 άτομα, εκ των οποίων τα 10 σοβαρά. «Επί του παρόντος, οι συνθήκες γύρω από το περιστατικό ερευνώνται», ανέφερε η ισραηλινή αστυνομία σε ανακοίνωσή της.

Σύμφωνα με την Jerusalem Post, η αστυνομία δήλωσε, ότι αντιμετωπίζει το περιστατικό ως τρομοκρατική επίθεση και ότι στην περιοχή αναπτύσσονται μεγάλες δυνάμεις, ενώ ζήτησε από τους οδηγούς να μην περνούν από την περιοχή.

«Οι ιατρικές ομάδες της United Hatzalah παρέχουν επί του παρόντος τις πρώτες βοήθειες σε περίπου 30 άτομα (σε αυτό το στάδιο) που υπέστησαν τραυματισμούς. Ορισμένοι από αυτούς εξακολουθούν να είναι παγιδευμένοι κάτω από το φορτηγό», είπε εθελοντής που βρέθηκε στον τόπο του συμβάντος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Και κλάμα οι Αντιχριστοι απόγονοι του Άννα και του Καϊάφα…Η γενεά εχιδνων όπως είπε ο Μεσσίας μας Ιησούς Χριστός.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This