Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στα Χανιά – Επιχείρησαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις

Έγιναν στάχτη 15 στρέμματα δασικής και 25 στρέμματα χορτολιβαδικής έκτασης

Must Read

Καθοριστική για την κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής κοντά στο χωριό Αργουλές στα Χανιά, ήταν η συμβολή των δύο Canadair που πέταξαν από την Αθήνα για να συνδράμουν στο έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων.

Αργά το απόγευμα η πυρκαγιά που έκαιγε σε δύσβατο σημείο τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο χάρη στην άμεση επέμβαση των ισχυρών επίγειων δυνάμεων που επιχείρησαν, έχοντας τη συνδρομή των δύο αεροσκαφών.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, έγιναν στάχτη 15 στρέμματα δασικής και 25 στρέμματα χορτολιβαδικής έκτασης, ενώ στο σημείο παραμένει προληπτικά ένα πυροσβεστικό όχημα με δύο άνδρες.

Υπενθυμίζεται ότι η φωτιά ξέσπασε πριν τις 15:00 στην κορυφογραμμή πάνω από το χωριό Αργουλές και για την κατάσβεση κινητοποιήθηκαν 35 πυροσβέστες με 7 οχήματα, πεζοπόρα τμήματα, ενώ από αέρος ρίψεις νερού πραγματοποίησαν δύο Canadair.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This