Σούπερ Λίγκα: Φούντας και Σαλσίδο… έκοψαν τα φτερά του ΠΑΟΚ

Η νίκη του ΟΦΗ με 2-1 στην Τούμπα γκρέμισε από την κορυφή τον ΠΑΟΚ

Must Read

Στην… καταραμένη για τους ισχυρούς 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος δεν την…γλίτωσε ούτε ο ΠΑΟΚ. Ξέροντας ήδη τις γκέλες των ανταγωνιστών του ήθελε απλά μια νίκη στην Τούμπα επί του ΟΦΗ για να περάσει μόνος πρώτος στη βαθμολογία.

Κι ενώ είχε όλες τις προϋποθέσεις να το πετύχει, το πανέμορφο γκολ του Ντεσπόντοφ από 30 μέτρα σε εκτέλεση φάουλ στο 36′ και ευκαιρίες στη συνέχεια ήρθαν οι αλλαγές από τον πάγκο του ΟΦΗ για να φέρουν… τούμπα το ματς.

Ο 22χρονος Κολομβιανός με το ιταλικό διαβατήριο, ο Έντι Σαλσίδο, μπήκε στο ματς στο 74′ κα μέσα δύο λεπτά σκόρπισε την άμυνα του ΠΑΟΚ. Αρχικά με την κούρσα που έκανε από τα πλάγια βγάζοντας την τέλεια ασίστ στον Ταξιάρχη Φούντα που ισοφάρισε σε 1-1 στο 77′. Δύο λεπτά αργότερα ολοκλήρωσε την ανατροπή του ΟΦΗ. Είχε τρυπώσει στην περιοχή του Δικεφάλου, κατάλαβε το λάθος του Κοτάρσκι που δεν κατάφερε να συγκρατήσει την μπάλα και με προβολή σκόραρε για τους Κρητικούς.

Ο Σαλσίδο που αποκτήθηκε μόλις στις 11/9 έβαλε την τελευταία πινελιά σε μια αγωνιστική που υπέφεραν όλοι οι ισχυροί της Σούπερ Λίγκα.

Ο ΠΑΟΚ είδε τον Άρη να περνά μόνος πρώτος στο «+1».

Κι ο ΟΦΗ όμως με τη νίκη του αυτή μπήκε στην πρώτη 5άδα του πρωταθλήματος έστω ισοβαθμώντας με τον Παναιτωλικό.

Ο ΟΦΗ πήρε βοήθειες από τον πάγκο, οι αλλαγές του Ράσταβατς έκαναν περισσότερο επικίνδυνο τον ΟΦΗ σε αντίθεση με τον Λουτσέσκου που βρισκόταν λόγω τιμωρίας στα… ορεινά της Τούμπας και μεταβίβαζε τις οδηγίες στον βοηθό του για να τις μεταβιβάσει κι αυτός με τη σειρά του στον Κοστορίνα που βρισκόταν στον πάγκο, που περισσότερο μπέρδεψε την ομάδα παρά την βοήθησε να ανεβάσει στροφές.

Διαιτητής: Αλέξανδρος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)
Βοηθοί: Αθανάσιος Κόλλιας (Ηπείρου), Ράινχαρντ Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής)
4ος: Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων)
VAR: Στέφανος Κουμπαράκης (Κυκλάδων), AVAR: Σπυρίδων Ζαμπάλας (Ηπείρου)
Κίτρινη: 42′ Κωνσταντέλιας, 58′ Ότο, 78′ Γκόμεζ, 89′ Καμαρά – 24′ Μαρινάκης, 36′ Μπαΐνοβιτς, 88′ Λαμπρόπουλος, 90+7′ Μπάκιτς.
ΠΑΟΚ (Πάολο Κοστορίνα): Κοτάρσκι, Ότο (80′ Μπάμνπα), Λόβρεν, Κόλι, Γκόμες, Σβαμπ (76′ Καμαρά), Οζντόεφ, Μουργκ, Ντεσπόντοβ (76′ Ζίβκοβιτς), Κωνσταντέλιας (67′ Τάισον), Τισουντάλι (67′ Μπράντον Τόμας).
ΟΦΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Χριστογεώργος, Μαρινάκης (63′ Γκονζάλες), Λαμπρόπουλος, Χριστόπουλος, Χατζηθεοδωρίδης, Καραχάλιος, Μπαΐνοβιτς (63′ Μπάκιτς), Σενγκέλια, Φούντας (87′ Νέιρα), Αποστολάκης (63′ Ριέρα), Γιουνγκ (74′ Σαλσίδο).
Έγιναν
Παναιτωλικός – Βόλος 0-1
Λεβαδειακός – Λαμία 2-2
Πανσερραϊκός – ΑΕΚ 1-0
Αστέρας – Ολυμπιακός 1-0
Παναθηναϊκός – Άρης 1-1
ΠΑΟΚ – ΟΦΗ 1-2

Έρχονται
21:30 Καλλιθέα – Ατρόμητος (CS1HD)

Η Βαθμολογία

 

Η συνέχεια
Σάββατο 2/11
17:00 Ολυμπιακός – Πανσερραϊκός
20:30 Καλλιθέα – Παναιτωλικός
Κυριακή 3/11
16:30 Άρης – Λεβαδειακός
17:00 Βόλος – Παναθηναϊκός
20:30 Ατρόμητος – ΑΕΚ
20:30 Λαμία – ΠΑΟΚ
Δευτέρα 4/11
17:30 Αστέρας -ΟΦΗ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This