Και άλλη συστοιχία S400 παρήγγειλε η Τουρκία: Ο Μητσοτάκης θα απολογηθεί έναντι της ιστορίας

Must Read

Άλλη μία συστοιχία από το κορυφαίο ρώσικο αντιεροπορικό σύστημα S400 παρήγγειλε η Τουρκία, σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα. Μάλλον έτσι εξηγείται και η παρουσία του Ερντογάν στην σύνοδο των BRICS στο Καζάν…

Η Τουρκία λοιπόν εξοπλίζεται κανονικά, από όποιον γουστάρει, χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν.

Όλα αυτά, με την ευγενική συμβολή του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος με την διακήρυξη των Αθηνών, έσπασε όλα τα εμπάργκο όπλων κατά της Άγκυρας, τα οποία είχαν κερδηθεί με σκληρό αγώνα.

Σα να μη φτάνουν όλα αυτά, η Τουρκία που πατάει συνεχώς σε δύο βάρκες, διεκδικεί κομμάτια της Ελλάδας η οποία υποτίθεται στέκεται στην σωστή πλευρά της ιστορίας.

Οι δήθεν σύμμαχοί μας, αντί να τιμωρήσουν την Τουρκία, την εξοπλίζουν, με τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη να παίζει έναν ρόλο ο οποίος πλέον δεν είναι ύποπτος, αλλά ξεκάθαρα προδοτικός.

Και εμείς καμαρώνουμε για την σωστή πλευρά της ιστορίας στην οποία στεκόμαστε. Τόσο βλαμμένοι είμαστε…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Και τι τον νοιάζει η ιστορία;

    Ζήτησε ποτέ συγχώρεση ο πατέρας του για την Αποστασία; Τον εμπόδισε αυτή η στάση να μπει στην ΝΔ ή να εκλεγεί ΠΘ;

    Ζήτησε πότε συγγνώμη ο Καραμανλής για την συμβολή του στην δημιουργία και λειτουργία του μετεμφυλιακού αντιδημοκρατικού παρακράτους; Τον εμπόδισε αυτό να ονομαστεί ‘εθνάρχης’ από τους οπαδούς του;

    Ζήτησε ποτέ συγγνώμη η Δεξιά εν γένει για την συνεργασία με τον Κατακτητή, για τα Τάγματα Ασφαλείας και για την οικοδόμηση ενός μεταπολεμικού κράτους στελεχομένου με δοσίλογους και μαυραγορίτες;

    Γιατί λοιπόν να νοιαστεί ο Μητσοτάκης; Ο λαός ψηφίζει προδότες συστηματικά και το κόμμα του έχει τόση σχέση με την ιστορία όση υπαγορεύουν τα συμφέροντά του κάθε φορά.

    Αν μας έδινε σήμερα τελεσίγραφο o Γκράτσι ο σημερινός ‘Κυβερνήτης’ θα απαντούσε “Alors, vous êtes les bienvenus!”

  2. Ο πιο προδότης πολιτικός μαζί με τον πατέρα του μετά την γερμανικη κατοχή. Αφού όμως ο Ελληνικός λαός ψηφίζει τέτοιους πολιτικούς και τους κάνει Πρωθυπουργούς είναι άξιος της μοίρας του. Δυστυχώς όμως πλέον όλα τα συστημικά κόμματα αποτελούν κόμματα δοσιλογισμου στο ξένο παράγοντα όπως και η εγχώρια πολιτικη και οικονομική ελίτ που της ρίζες της τις έλκει από την εποχή της κατοχής. Δυστυχώς το πολιτικό και οικονομικό συστημική πλέγμα έχει αποσαρθρώσει κάθε πατριωτική και θρησκευτική αξία και συνειδηση σε μεγάλο μέρος του λαού καθώς και την έννοια της εθνικής συνείδησης ενώ παράλληλα με ευθυνη του ίδιου συστηματος βασιλεύει η διαφθορά η ατιμωρησία και η έλλειψη της αίσθησης του δικαίου σε μεγάλο φάσμα των θεσμών και της δημόσιας και κοινωνικής ζωής.

  3. Τα ήρεμα νερά αυτής της κυβέρνησης εδωσαν την δυνατότητα στη Τουρκία να εξοπλίζεται χωρίς ουσιαστικα εμπόδια,αν δεν πέσει αυτή η κυβέρνηση η Ελλάδα μας θα συρρικνωθεί,Έλληνες ξυπνήστε από τον λήθαργο

  4. Δεν μας φταίνε οι άλλοι για τις επιλογές τις δικές μας.
    Ακόμα και σε λανθασμένες επιλογές υπάρχουν τρόποι διόρθωσης αλλά εμείς δεν χαμπαριαζουμε τίποτα.
    Ξανά και ξανά τα ίδια λαθη.
    Οι γείτονες τι φταίνε αν οι επιλογές μας περιστρέφονται πάντα γύρω από πολιτικούς χωρίς πατριωτικό ανάστημα.

  5. Ποιος θά απολογηθεί έναντι τής Ιστορίας;;;;;;;;;;;;;;;; Οι μητσοτάκηδες (όλη ή οικογένεια) την έχει χεσμενη την Ιστορία. Τά δισεκατομμύρια νά αποθηκεύονται (σε δραχμές τότε και σε Ευρώ τώρα). Τί έγραψε ή Ιστορία για τον αποστάτη πού έριξε μια κυβέρνηση του 53%για τά χρήματα,καί όλος ο ΛΑΟΣ τον φώναζε “Μητσοτάκη κάθαρμα”;;;;;;;; Τον έκανε προθυπουργο για νά συνεχίζει νά αποθηκεύει χρήματα ( Καλτσεστρουτσι,απαγόρευση στον ΌΤΕ στην κινητή κλπ. Αυτή είναι η παρακαταθήκη πού άφησε καί στον Κούλη, και αυτός, αφού όι ιθαγενείς τού έδωσαν 41%, συνεχίζει τό ” έργο του”. Έτσι έχουν χεσμενη τήν Ιστορία όλη η οικογένεια.

  6. Ο Μητσοτάκης θα απολογηθεί έναντι της ιστορίας
    Αλήθεια τον ενδιαφέρει η ιστορια; η το Ταμείο της οικογενειακής εταιρείας.
    Ποιος έχει απολογηθρ6; Ο πατέρας του για την αποστασια; Ο Σημίτης για τα ιμια; Ο Τσουπρης για τις Πρέσπες;
    Μόνο ο Ανδρέας είπε Τελικά το mea cupla μετά το Νταβός με τον Οζάλ.
    Η διάβρωση της εθνικής συνείδησης των μαζών είναι απίστευτη. Ο ξεπεσμός της παιδείας είναι απίστευτη.
    Το κόκκινο σαράκι έχει Τελικά διαβρώσει τα πάντα.
    Πόσοι κάτοικοι του κρατιδιου αντιλαμβανονται γνωρίζουν τη έγινε σημετα; και μιλάμε σε μια χώρα που είχε πόλεμο μέχρι το τέλος του 40. Δυο μόνο γενναίες πίσω.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This