Βραζιλία: Ενέδρα θανάτου – Χούλιγκαν της Παλμέιρας έκαψαν ζωντανό οπαδό της Κρουζέιρο!

Φρίκη

Must Read

Αποτροπιασμός! Απίστευτη έκρηξη βίας και σκηνές φρίκης στην Βραζιλία! Ένας οπαδός της Κρουζέιρο έχασε τη ζωή του και άλλοι 13 τραυματίστηκαν σοβαρά σε οδομαχίες που έγιναν σε αυτοκινητόδρομο του Σάο Πάουλο, με την συμμετοχή περίπου 150 οπαδών/χούλιγκαν. Σύμφωνα με ΜΜΕ της Βραζιλίας, οπαδοί της Παλμέιρας έστησαν ενέδρα θανάτου σε πούλμαν που μετέφερε οπαδούς της Κρουζέιρο, το οποίο και πυρπόλησαν εν ψυχρώ!

Το τραγικό αποτέλεσμα ήταν να καεί ζωντανός ένας 30χρονος άνδρας, ενώ μεταξύ των τραυματιών είναι και δύο ακόμη άτομα που είναι χτυπημένα από σφαίρες. Η αστυνομία δεν προχώρησε σε καμία σύλληψη, καθώς δεν πρόλαβε να επέμβει, αλλά διεξάγει ενδελεχή έρευνα για οποιοδήποτε στοιχείο μπορεί να οδηγήσει στα ίχνη των δραστών. Στον τόπο του φονικού που θύμιζε μέτωπο πολέμου, βρέθηκαν αμέτρητα όπλα, κοντάρια και αυτοσχέδιες βόμβες!

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This