Συγκίνηση στην Ψέριμο: Τέσσερα παιδάκια παρήλασαν στην αμμουδιά

Στους εορτασμούς για την Εθνική Επέτειο συμμετείχαν πρόσκοποι που ταξίδεψαν από την Αττική

Must Read

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε και η παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου στην Ψέριμο, στην οποία συμμετείχαν μόλις τέσσερα μικρά παιδιά, συνοδεία του 2ου συστήματος Προσκόπων Αγίου Δημητρίου Αττικής.

Στο ακριτικό νησί, τα τέσσερα παιδιά κράτησαν μία ελληνική σημαία και συνοδεία εκπαιδευτικών και γονιών που τα κρατούσαν από τα χέρια, παρήλασαν στην αμμουδιά. Μάλιστα, στην παρέλαση συμμετείχαν και πρόσκοποι που ταξίδεψαν από την Αττική. «Τα παιδιά στην Ψέριμο χάρηκαν που φτιάξαμε δύο γωνιές με βιβλία και παιχνίδια στο σχολείο τους. Τα δικά μας παιδιά έπαιξαν και είδαν τις δυσκολίες μιας ακριτικής περιοχής» είπε, μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Καλούπης υπεύθυνος των προσκόπων.

«Όλοι οι έφηβοι αξίζουν, ας τους αγκαλιάσουμε»

Από την πλευρά της, η πρόεδρος της «επιτροπής κοινωνικής συμπαράστασης» που είχε την πρωτοβουλία για το ταξίδι των προσκόπων στην Ψέριμο εξέφρασε την βαθιά της συγκίνηση.

«Θα ήθελα να δείτε ότι τα παιδιά που κάνουν παρέλαση είναι παιδιά από δημοτικό μέχρι λύκειο που ταξίδεψαν από την Αθήνα. Θα ήθελα να το δείξετε αυτό γιατί η κοινωνία μιλάει αρνητικά για τους εφήβους. Είναι έφηβοι και δίνουν το καλό παράδειγμα. Όλοι οι έφηβοι αξίζουν, ας τους αγκαλιάσουμε όλους. Είναι βαρύ χρέος των ενηλίκων, ας γίνουν οι έφηβοι μια αγκαλιά και ας αγκαλιάσουν την Ελλάδα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This