Μαθητική παρέλαση: Σημαιοφόρος ετών….80 προκάλεσε συγκίνηση στο Σύνταγμα!

Ο μαθητής της Γ' Γυμνασίου που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση

Must Read

Με λαμπρότητα ολοκληρώθηκε και η μαθητική παρέλαση στην Αθήνα, για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, με πλήθος κόσμου να συρρέει στο Σύνταγμα, ώστε να θαυμάσει τους μαθητές.

Ωστόσο, οι εορτασμοί περιελάμβαναν μία ξεχωριστή στιγμή, αφού μαζί με τους άλλους μαθητές, παρήλασε και ο 80χρονος Βασίλης Παναγιωταρόπουλος, ο οποίος μάλιστα ήταν και σημαιοφόρος! Ο κ. Βασίλης είναι μαθητής της Γ’ Γυμνασίου στο 2ο Εσπερινό Γυμνάσιο Αθηνών και πλέον κατέχει το ρεκόρ, ως ο μεγαλύτερος σε ηλικία σημαιοφόρος στη χώρα.

Ο ίδιος με δηλώσεις του εξήγησε ότι δεν μπορούσε να τελειώσει το σχολείο όταν ήταν μικρός και αποφάσισε να το κάνει όταν συνταξιοδοτήθηκε. «Να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα», ανέφερε αρχικά ο 80χρονος μαθητής και συμπλήρωσε: «Οι ανάγκες της οικογένειας τότε δεν μου επέτρεψε να πάω σχολείο και αποφάσισα μετά τη σύνταξη να το κάνω. Η επιστροφή στα θρανία είναι πολύ ωραία. Δυσκολεύομαι λίγο στα αρχαία».

Από την πλευρά της, η διευθύντρια του σχολείου ανέφερε ότι ο κ. Παναγιωταρόπουλος είναι άριστος μαθητής και αποτελεί παράδειγμα για όλους. «Είναι άριστος μαθητής επιμελέστατος, συνεπέστατος. Παράδειγμα προς όλους μας και κυρίως για τη νεολαία. Είναι ένα μήνυμα για τα νέα παιδιά, ότι στη ζωή βάζουμε στόχους, τα όνειρά μας δεν τελειώνουν ποτέ και καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να πετύχουμε αυτά που επιθυμούμε». τόνισε χαρακτηριστικά.

 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This