Επιστρέφουν σιγά-σιγά οι εκδρομείς του τριημέρου – Ουρές χιλιομέτρων στην Εθνική Οδό

Must Read

Με υπομονή πρέπει να εξοπλιστούν οι εκδρομείς της 28ης Οκτωβρίου που επιστρέφουν σήμερα από την επαρχία, καθώς η Εθνική Οδός είναι «κόκκινη» από την κίνηση.

Ενδεικτική της κατάστασης είναι η ουρά χιλιομέτρων που έχει αναπτυχθεί στο ύψος της Λαμίας, ενώ το πρόβλημα μέσα στις επόμενες ώρες πρόκειται να επιδεινωθεί καθώς μέσα στην ημέρα θα επιστρέψουν και οι τελευταίοι που αναζήτησαν λίγες στιγμές χαλάρωσης το τριήμερο, μακριά από τα αστικά κέντρα.

Έντονα προβλήματαπαρουσιάζονται αυτή την ώρα και στη συμβολή της Πατρών – Κορίνθου με την Τριπόλεως μέχρι και τα διόδια της Κορίνθου.

Η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων είναι επί ποδός και θα λάβει επιπρόσθετα μέτρα στην περίπτωση που κριθεί αναγκαίο μέσα στις επόμενες ώρες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This