Συνηθισμένος στις… πτώσεις ο Γιωργάκης Παπανδρέου

Must Read

Έπεσε και από το έδρανο ο -πάντα ατζαμής- Γιώργος Παπανδρέου. Ο πρώην πρωθυπουργός, που είναι μέλος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων, θέλησε να παρακολουθήσει τη συνεδρίαση για την εξέταση νομοσχεδίου του υπουργείου Πολιτισμού. Εισερχόμενος στην αίθουσα 223, επιχείρησε να καθίσει και τότε το κάθισμα υποχώρησε, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο έδαφος μπροστά στα έκπληκτα μάτια των συναδέλφων του βουλευτών.

Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη πτώση του Γιωργάκη. Και από το ποδήλατο είχε πέσει και είχε τραυματιστεί μάλιστα σοβαρά και από το κανό έχει μετρήσει άπειρες πτώσεις και πολιτικά έχει φάει τα… μούτρα του. Για καλή του τύχη, ο πρώην πρωθυπουργός δεν τραυματίστηκε κι έκανε χιούμορ μετά το πέσιμο: «είμαι συνηθισμένος στις ηλεκτρικές καρέκλες, μην ανησυχείτε», είπε σύμφωνα με μαρτυρία του βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Λοβέρδου, που ήταν κοντά του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This