Ο Τσοβόλας καταγγέλλει πολιτική δίωξη εις βάρος του Παπαγγελόπουλου

Must Read

Σε βαρύτατες καταγγελίες περί παράνομων και επιλεκτικών διαρροών από την Προανακριτική της Βουλής, οι οποίες αποδεικνύουν στην πράξη ότι η δίωξη κατά του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου είναι πολιτική, προέβη ο συνήγορος του τέως αναπληρωτή υπουργού Δημήτρης Τσοβόλας.

Προειδοποιώντας ότι, προκειμένου να προστατεύσει τα ανθρώπινα δικαιώματα του κ. Παπαγγελόπουλου, θα αναγκαστεί να αλλάξει τακτική και να δώσει στη δημοσιότητα ολόκληρες τις μαρτυρικές καταθέσεις και τα ιδιαιτέρως σημαντικά έγγραφα που βρίσκονται στη δικογραφία της υπόθεσης, ο Δημήτρης Τσοβόλας χαρακτήρισε τις επιλεκτικές διαρροές από βουλευτές μέλη της Προανακριτικής «παράνομες και αποπροσανατολιστικές».

Δείτε επίσης: Ανατροπή στην προανακριτική – Δεν καταθέτει η Τουλουπάκη

«Αδικαιολόγητη»

Ο δικηγόρος καταλόγισε μάλιστα στην πλειοψηφία ότι επιχειρεί, με μάρτυρες που ορισμένοι από αυτούς είναι κατηγορούμενοι για βαριά αδικήματα και άλλοι που πρέπει να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη για παράβαση καθήκοντος και για υπέρβαση εξουσίας, «να δικαιολογήσουν την αδικαιολόγητη πολιτική δίωξη του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου».

Την κατηγόρησε ακόμη ότι οι μάρτυρες που επιστρατεύει, με τις «αντιφατικές και προδήλως ψευδείς καταθέσεις τους», συντελούν στην υποβάθμιση του έργου της προανακριτικής. Κάλεσε μάλιστα τη ΝΔ και το ΚΙΝ.ΑΛ., από τη στιγμή που προφανώς δεν τηρούν τη μυστικότητα της προκαταρκτικής διαδικασίας, να δίνουν ολόκληρες τις καταθέσεις τους στη δημοσιότητα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This