Πραγματικό πάρτι στήθηκε στα αποδυτήρια για την ΑΕΚ μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ με 1-2 στην Τούμπα, με τον Μάριο Ηλιόπουλο να είναι στο επίκεντρο των πανηγυρισμών!
Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, μετά το τελευταίο σφύριγμα, αφού αγκαλιάστηκε θερμά με τον Ματίας Αλμέιδα στην συνέχεια συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές για το μεγάλο αποτέλεσμα. Ο… χαμός βέβαια επικράτησε όταν ανακοίνωσε το ύψος του πριμ, που είναι 250.000 ευρώ!
Νωρίτερα, ο Μ. Ηλιόπουλος έστειλε μήνυμα ενότητας σε όσους «σπέρνουν τη διχόνοια»:
«Η ΑΕΚ έδειξε το μεγαλείο της, πόσο μεγάλη ομάδα είναι και δεν χρειάζεται να πω πολλά λόγια, γιατί όλοι είδαν τι έγινε ακριβώς στο γήπεδο. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ειδικά τώρα, που η ΑΕΚ είναι ενωμένη σε όλα τα επίπεδα, σε έναν βαθμό που δεν ξέρω αν υπήρχε πρόσφατα, προτρέπω όλους αυτούς που αγαπούν την ΑΕΚ, αντί να σπέρνουν διχόνοια, να έρθουν δίπλα μας, που είμαστε ενωμένοι. Να ενωθούν και αυτοί, αλλιώς θα αποβληθούν από το σύστημα ή θα αποβληθούν μόνοι τους και θα μείνουν στη μιζέρια τους. Δίπλα στην ΑΕΚ, λοιπόν, όλοι μαζί ενωμένοι, για να μπορέσει να γίνει το όνειρο και το όραμά μας πραγματικότητα. Ζήτω η ΑΕΚ».
Το δικό του σχόλιο έκανε με ανάρτηση στο Instagram και ο Αντώνης Ηλιόπουλος, γράφοντας «όμορφη, ερωτική Θεσσαλονίκη» το οποίο συνόδευσε με το βίντεο του γκολ του Έρικ Λαμέλα.
View this post on Instagram