Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, με τον χαρακτήρα και την επιμονή του, θα αποκαταστήσει γρήγορα την τάξη στην Ευρώπη, υποστηρίζοντας πως οι ευρωπαϊκές ελίτ θα συμμορφωθούν άμεσα στις απαιτήσεις του.
Ο Πούτιν ανέφερε ότι ο Τραμπ θα επιβάλει την πολιτική του πολύ γρήγορα και ότι οι ηγέτες της Ευρώπης θα σταθούν ξανά στα πόδια του αφέντη τους, κουνώντας ελαφρώς την ουρά τους. «Σας διαβεβαιώνω, ο Τραμπ, με τον χαρακτήρα και την επιμονή του, θα αποκαταστήσει την τάξη στην Ευρώπη πολύ γρήγορα. Και όλοι αυτοί, θα δείτε, θα σταθούν ξανά στα πόδια του αφέντη τους, κουνώντας ελαφρώς την ουρά τους», είπε ο Πούτιν στον Ρώσο δημοσιογράφο Πάβελ Ζαρούμπιν του καναλιού Rossiya 1.
Παράλληλα, σημείωσε ότι οι ευρωπαϊκές ελίτ προτιμούσαν ψυχολογικά τον Τζο Μπάιντεν ως πρόεδρο των ΗΠΑ, καθώς ο Τραμπ έχει διαφορετικές απόψεις σε πολλά ζητήματα, μεταξύ αυτών και η πολιτική για το φύλο. «Δεν τον συμπαθούν, τον πολέμησαν ενεργά, επενέβησαν ακόμη και στην πολιτική ζωή και τις εκλογές των ΗΠΑ. Και μετά, όταν ο Τραμπ κέρδισε απροσδόκητα, τα έχασαν», σημείωσε ο Ρώσος ηγέτης.
Ο Πούτιν επισήμανε ότι κατά τη διάρκεια της προεδρίας του Μπάιντεν, η Ευρώπη εκτελούσε με ευχαρίστηση κάθε εντολή της Ουάσιγκτον και πρόσθεσε πως αυτό δεν αλλάζει ούτε με την επιστροφή του Τραμπ στην εξουσία. Οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις δείχνουν πως η Ευρώπη θα πρέπει να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες, καθώς η αμερικανική επιρροή συνεχίζει να διαμορφώνει τη στάση της διεθνούς κοινότητας.
Σωστά τα λέει ο Βλαδίμηρος Πούτιν ΚΑΙ για τους πολιτικούς αλητήριους νάνους της ΕΕ που οδήγησαν την ΕΕ στην καταστροφή σε όλα τα επίπεδα με την συμμετοχή τους στα παράλογα και απάνθρωπα σχέδια των νεοταξιτών δυτικών ανωμάλων. Τουλάχιστον με την ηγεσία Τραμπ και σε συνεννόηση με τον Πούτιν ελπίζουμε να επιστρέψει η κοινή λογική και η φυσική τάξη των πραγμάτων στην καθημερινή ζωή της κοινωνίας.