Τι ξέρει ο Χρήστος Τριαντόπουλος και δεν ανησυχεί καθόλου;

Must Read

Λίγη ώρα μετά την επιστολή του με την οποία γνωστοποιούσε ότι με το που θα ληφθεί η απόφαση για σύσταση της Προανακριτικής Επιτροπής θα παραιτηθεί από τη θέση του Υφυπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας «προς διευκόλυνση της διαδικασίας και του έργου της Κυβέρνησης», ο Χρήστος Τριαντόπουλος εμφανίστηκε στο εντευκτήριο της Βουλής.



Μάλιστα, συμμετείχε και σε πηγαδάκι με βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και δεν φαινόταν διόλου ανήσυχος.

Ίσως να γνωρίζει κάτι παραπάνω από αυτούς που θέλουν Προανακριτική Επιτροπή για να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες του στο μπάζωμα που έγινε στον τόπο του εγκλήματος στα Τέμπη.

Ίσως πάλι η χαλαρότητά του να οφείλεται στο γεγονός ότι η Προανακριτική Επιτροπή με αυτά τα στοιχεία θα μοιάζει με… χάδι, αλλά -το κυριότερο- γιατί ξέρει ότι δεν θα μπορεί να γίνει Προανακριτική για τον ίδιο λόγο, ακόμα κι αν προκύψουν νεότερα στοιχεία εις βάρος του!

Άρα; Χαλαρά, η ζωή είναι ωραία… άμα είσαι μέλος της Κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

spot_img

More Articles Like This