Παραμένουν οι στρατιωτικές βάσεις της Ρωσίας στην Συρία

«Δεν υπάρχουν αιώνιοι εχθροί στην πολιτική»

Must Read

Ο «υπουργός» Άμυνας της Συρίας, Μουράχ Αμπού Κάσρα, δήλωσε στην Washington Post ότι η Ρωσία θα έχει την δυνατότητα να διατηρήσει τις στρατιωτικές της βάσεις στο Tartus και το Khmeimim, στις ακτές της Μεσογείου, «εφόσον οι απαιτήσεις του Κρεμλίνου ευθυγραμμίζονται με τα συμφέροντά μας».

Σημείωσε, δε, ότι η στάση της Μόσχας απέναντι στην νέα ηγεσία της Συρίας έχει «βελτιωθεί σημαντικά» από την πτώση του Άσαντ.

Ερωτώμενος για τις ρωσικές αεροπορικές επιδρομές που στόχευαν κάποτε τον ίδιο και τους συνεργάτες του όταν ήταν αντάρτες, απάντησε: «Δεν υπάρχουν αιώνιοι εχθροί στην πολιτική».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

spot_img

More Articles Like This