Απειλή για βόμβα στο σταθμό μετρό Μοναστηράκι!

Κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών στο σημείο

Must Read

Άγνωστος τηλεφώνησε νωρίτερα το μεσημέρι σε γνωστή ειδησεογραφική ιστοσελίδα και προειδοποίησε για τοποθέτηση βόμβας, η οποία θα εκραγεί στο σταθμό μετρό στο Μοναστηράκι!

Ο άνδρας τηλεφώνησε συγκεκριμένα στις 15:29 στα γραφεία της «Ζούγκλας» και είπε πως η βόμβα θα εκραγεί στις 17:38. «Δεν είναι φάρσα. Στις 17:38 θα εκραγεί βόμβα στο σταθμό μετρό στο Μοναστηράκι», προειδοποίησε ο άγνωστος.

Ως εκ τούτου, η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε εντολή να κλείσει προληπτικά ο σταθμός μέχρι νεωτέρας, ενώ επιτόπου έχει σπεύσει κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ), το οποίο διενεργεί ελέγχους.

Όπως ενημερώνει η ΣΤΑΣΥ, στη Γραμμή 1 η κυκλοφορία διεξάγεται προσωρινά στα τμήματα Πειραιάς – Θησείο και Ομόνοια – Κηφισιά και στη Γραμμή 3 στα τμήματα Δημοτικό Θέατρο – Κεραμεικός και Σύνταγμα – Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

spot_img

More Articles Like This