Ολοκληρώθηκε η τέταρτη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας στην οποία εξελέγη στο Ύπατο Αξίωμα ο Κωνσταντίνος Τασούλας με 160 ψήφους.
Στη σημερινή ονομαστική ψηφοφορία απαιτούνταν πλειοψηφία 151 βουλευτών, αριθμό που είχε ήδη υπερβεί στις προηγούμενες ψηφοφορίες ο προταθείς από τη ΝΔ, τέως Πρόεδρος της Βουλής.
Στην πρώτη και τη δεύτερη ψηφοφορία απαιτείτο πλειοψηφία δύο τρίτων (200), ενώ στην τρίτη ψηφοφορία απαιτείτο πλειοψηφία τριών πέμπτων (180). Στις ψηφοφορίες αυτές, ο κ. Τασούλας είχε ψηφιστεί από 160 βουλευτές, ο προτεινόμενος από το ΠΑΣΟΚ Τάσος Γιαννίτσης από 34 βουλευτές, η προταθείσα από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Λούκα Κατσέλη από 40 βουλευτές, και ο προταθείς από την ΚΟ Νίκη, Κ. Κυριακού από 14 βουλευτές.
Στην πρώτη ψηφοφορία είχαν ψηφίσει 297 βουλευτές και είχαν καταγραφεί 49 «παρών» και 3 απουσίες, ενώ στη δεύτερη και την τρίτη ψηφοφορία είχαν ψηφίσει και οι 300 βουλευτές, και είχαν καταγραφεί 52 «παρών».